Kauno „Žalgirio“ arenos automobilių stovėjimo aikštelė virs kino sale | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgirio“ arenos automobilių stovėjimo aikštelė virs kino sale

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Parkavimo aikštelės karantino metu Lietuvoje jau seniai tapo saugių pasimatymų, vakarėlių ir susirinkimų vieta. Trūko tik didžiulio ekrano, kuris dar labiau praturtintų šią patirtį.

Toks 50 kv. m dydžio ekranas atkeliauja į Kauno „Žalgirio“ arenos automobilių stovėjimo aikštelę – čia balandžio 23-24 dienomis bus parodyti keturi filmai, kuriuos žiūrovai galės stebėti iš automobilio. Siekiant užtikrinti kokybišką peržiūrą, planuojama priimti labai ribotą automobilių skaičių – ne daugiau 70 automobilių viename seanse.

Sudarant kino filmų repertuarą dėmesys kreiptas į žanrų įvairovę, kauniečiams bus pasiūlyti keturi skirtingi filmai, tarp jų – ir vieną geriausių visų laikų kino juostų „Kovos klubas“ (Fight club), patenkantį į IMDB TOP10.

Siaubo mėgėjai nenusivils žiūrėdami siaubo filmą „Šėtono vaikis“ (The Boy), kuriame subtiliai, tačiau labai paveikiai kuriamas siaubo efektas. Papildomus jausmus sukelia filmo stebėjimas iš automobilio.

Kauniečiai taip pat galės išvysti kino teatruose dėl COVID-19 tik trumpai švystelėjusį apokaliptinį filmą „Grenlandija: išlikimas“ (Greenland). Jei dar nesuspėjote jo pamatyti didžiajame kino ekrane, puiki proga tai padaryti prie „Žalgirio“ arenos.

O jeigu negalite gyventi be „TikTok“ ir „Instagram“ istorijų, jums turėtų ypač patikti filmas „Ratas“ (The Circle), kuriame vaidina Hario Poterio žvaigždė Emma Watson.

Kino entuziastai dar gali išsirinkti, kokio žanro filmą – siaubo, veiksmo ar kino klasiką žiūrės, tačiau verta paskubėti, nes, anot organizatorių, bilietai nyksta tiesiog akyse.

Rezervuoti vietą pasirinktame kino filme galima čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA