Kauno gatvėmis su pririštomis rogutėmis skriejęs „Bolt“ sulaukė pareigūnų „premijos“ | Kas vyksta Kaune

Kauno gatvėmis su pririštomis rogutėmis skriejęs „Bolt“ sulaukė pareigūnų „premijos“

Vaizdo įrašo stop kadras

Portale „Kas vyksta Kaune“ sausio 9-ąją pasirodžius vaizdo įrašui, kuriame užfiksuotas snieguotu keliu rogučių sąstatą tempiantis pavežėjimo bendrovės „Bolt“ automobilis „Toyota Prius“, kaip mat sudomino ir pareigūnus. Už tokias žiemos linksmybes automobilį vairavusiam vyrui paskirta ir bauda, ir teisės vairuoti atėmimas.

Kaip jau rašyta, „Bolt“ automobilis su rogučių traukinuku Vilties ir K. Grybausko gatvių sankirtoje buvo užfiksuotas sausio 9 dieną apie 16.00 val.

Netrukus Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai ėmė tikrinti viešojoje erdvėje pasirodžiusią informaciją. Nors vaizdo įraše užfiksuoto automobilio numeriai nesimatė aiškiai, pareigūnams pavyko išsiaiškinti, kad jį vairavo 1971 metais gimęs vyras, rašoma Kauno apskr. VPK pranešime žiniasklaidai.

Kaunietis rogutėmis traukė savo vaikus, taip nesaugiai nusprendęs kartu su mažaisiais pasidžiaugti pirmu sniegu ir papramogauti, nesusimąstydamas apie skaudžias galimas tokio elgesio pasekmes.

Vairuotojui šiandien, vasario 23-ąją, surašytas administracinio nusižengimo protokolas pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 420 str. 2 d. Jam paskirta 225 eurų bauda ir 12 mėnesių atimta teisė vairuoti.

Pareigūnai primena, kad žiemos pramogomis reikia mėgautis atsakingai, saugant savo ir aplinkinių sveikatą bei laikantis Kelių eismo taisyklių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA