Kauno rajone sulaikytas dviračio vagis: jaunuolio kelionė netruko nė valandos | Kas vyksta Kaune

Kauno rajone sulaikytas dviračio vagis: jaunuolio kelionė netruko nė valandos

Kauno apskr. VPK nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai šiandien paryčiais, Kauno rajone, sulaikė 1991 metais gimusį vyrą, kuris, kaip įtariama, priemiestyje važinėjosi ne savo transporto priemone.

Kauno apskr. VPK duomenimis, gegužės 28 d. 04.18 val. buvo gautas pranešimas, Kauno r., Noreikiškėse, vagiamas dviratis. Skubiai išvykę pareigūnai netruko pastebėti ir dviratį, ir „dviratininką“, atitinkančius pranešėjo pateiktą apibūdinimą.

Pradėjus važiuoti paskui jį, šis staigiai pasuko į artimiausią gatvelę, metė dviratį į krūmus ir pasileido bėgti. Nors į reikalavimus „Stok, policija“ asmuo nereagavo, tačiau netrukus, apie 04.50 val., panaudojus spec. priemonę antrankius, buvo pareigūnų sulaikytas Kiškių g.

Taip pat kolegos iš Šiaulių apskrities policijos prašo gyventojų padėti, siekiant išaiškinti 2000 eurų vertės dviračio vagystę Šiauliuose. Tyrimo metu nustatyta, kad nuotraukoje matomą kalnų krosinį dviratį buvo bandoma parduoti Kaune.

Policijos pareigūnai prašo gyventojų, mačiusių nuotraukoje užfiksuotą dviratį, o gal net ir bendravusių su jo pardavėjais, ar turinčius bet kokios vertingos informacijos, susisiekti su Šiaulių apskr. VPK telefonu 865665742 arba el. paštu ovidijus.brazys@policija.lt.

Policijos pareigūnai primena gyventojams, kad atšilus orams dviračių vagysčių pasitaiko daugiau, tad rekomenduojame paliekant dviratį įsitikinti, kad jis tvirtai ir saugiai užrakintas patikima spyna, jei yra galimybė, patariama naudoti dvi skirtingas.

Taip pat rakinkite dviratį ne už rato, o už rėmo, kad grįžus prie jo nerastumėte tik likusios spynos su ratu. Jei pastebėjote, kad buvo įvykdyta vagystė – nedelsiant apie tai praneškite policijos pareigūnams skubios pagalbos telefonu 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA