Kaunietį R. Daškevičių pasivijo nemalonumai iš praeities: reperis buvo išvežtas į policijos komisariatą | Kas vyksta Kaune

Kaunietį R. Daškevičių pasivijo nemalonumai iš praeities: reperis buvo išvežtas į policijos komisariatą

delfi.lt 2020/01/17 09:36
R. Tenio ir DELFi nuotr. "Kas vyksta Kaune" montažas

Pastaruoju metu daug žiniasklaidos dėmesio gaunantis „Flying Saucer Gang“ narys Remigijus Daškevičius negali atsikvėpti iki šiol – žinomą kaunietį pasivijo nemalonumai iš praeities. Kaip teigia šaltiniai, 2019-aisiais metais pavasarį vaikinas turėjo nemalonumų su teisėsauga dėl vagystės.

2019-ųjų gegužės 7-ąją dieną, apie 21 val. vakaro buvo gautas pranešimas apie iš prekybos centro galimai prekes bandžiusį pavogti jaunuolį.

Atvykus pareigūnams paaiškėjo tikslesnė informacija. Pasirodo, kad nemalonumų su teisėsauga turėjo sparčiai populiarėjantis reperis R. Daškevičius. Tiesa, vaikinas pasisavino ne prekes, kaip buvo teigta iš pradžių.

Pasak DELFI šaltinių, 1996-ųjų metų gimimo jaunuolis prekybos centro apsaugos darbuotojų dėmesį atkreipė tuomet, kai mėgino su savimi išsinešti lentelę su įspėjamuoju užrašu „Atsargiai! Slidu“.

Išvydus galimą vagystę apsauginiai nusprendė sulaikyti reperį. Galiausiai į įvykio vietą buvo iškviesta policija. Pareigūnai savo automobiliu išsivežė R. Daškevičių į komisariatą. DELFI žiniomis, administracinio nusižengimo teisena vaikinui pradėta nebuvo, kadangi nustatyta, jog nebuvo padaryta jokia žala – minimas daiktas grąžintas.

Prekybos centras pretenzijų nebeturėjo, todėl R. Daškevičius taip pat išsisuko nuo baudos ir buvo paleistas. Teigiama, kad jaunuolis įvykio vietoje buvo blaivus.

DELFI redakciją šaltiniai apie šį įvykį informavo dieną po R. Daškevičiaus susidūrimo su policija, tačiau tąkart pritrūko tikslesnės informacijos.

Tuomet susisiekus su atlikėju, situacijos jis komentuoti nepanoro. DELFI bandė su R. Daškevičiumi susisiekti ir šįkart, tačiau kol kas nepavyko.

Pastaruoju metu R. Daškevičiaus vardas žiniasklaidoje minimas dėl dramatiškai iširusių jo santykių su socialinių tinklų garsenybe Karolina Meschino, kuri neseniai užmezgė romantišką draugystę su reperio jau buvusiu geru draugu Dominyku Ježeriu-OG Version.

Anksčiau kartu koncertavę vaikinai paskelbė apie skyrybas ir tai, kad nuo šiol gerbėjai juos matys atskirai. Be to, bičiulystę nutraukę reperiai ėmė „bendrauti dainomis“.

Pasirodžius kalboms, kad K. Meschino užmezgė santykius su OG Version, „Flying Saucer Gang“ išleido kūrinį „Šaukštai po pietų“, kuris skiriamas Remį ir grupę išdavusiam draugui, kaip manoma, jau minėtajam Dominykui.

Praėjus kelioms dienoms OG Version nusprendė netylėti ir įrašė dainą „Žmonės nesupras“ – tai tapo jautriu atsaku pyktį ir pagiežą ant jo laikantiems buvusiems draugams.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA