Atsinaujina Laisvės alėjos maisto parduotuvės: proga apsipirkti su didelėm nuolaidom | Kas vyksta Kaune

Atsinaujina Laisvės alėjos maisto parduotuvės: proga apsipirkti su didelėm nuolaidom

R. Tenio nuotr.

Ilgą laiką pagrindinėje Kauno pėsčiųjų gatvėje karaliavo vienas prekybos tinklas – Laisvės alėjoje apsipirkti buvo galima tik „IKI“ parduotuvėse. Šį rudenį abi Laisvės alėjos maisto prekių parduotuvės „IKI Express“ uždaromos remontui, o siekdama greičiau išparduoti maisto prekes netoli miesto savivaldybės esanti „IKI“ taiko daugybę nuolaidų.

Ne vienerius metus Laisvės alėjos pėsčiuosius, aplinkinius gyventojus ir biurų darbuotojus aptarnaudavo vos dvi „IKI Express“ parduotuvės. Viena iš jų įsikūrusi pačiame Laisvės al. centre, prie fontano, kita – Laisvės al. 90, netoli miesto savivaldybės.

Pagrindinės Kauno pėsčiųjų gatvės prekybos centrai „IKI Express“ šį rudenį atsinaujins. Laisvės al. 53, netoli fontano esanti „IKI“ parduotuvė uždarytomis durimis kauniečius pasitinka jau nuo spalio 7 dienos – prekybos centre intensyviai atliekami remonto darbai. Remonto pabaiga numatoma kitos savaitės pabaigoje.

Kita, ne ką mažesnio praeivių ir gyventojų antplūdžio sulaukianti „IKI Express“ parduotuvė, uždaroma jau šį trečiadienį, spalio 16 dieną.

„Pradėję praėjusiais metais, toliau aktyviai stipriname savo pozicijas rinkoje ir siekiame gerinti pirkėjų patirtį, modernizuoti parduotuves. Per visą šį laiką iš viso numatyta atidaryti 20 naujų ir rekonstruoti 50 parduotuvių – tą sėkmingai darome ne tik Kaune, bet ir visoje Lietuvoje“, – rekonstrukcijos planus „Kas vyksta Kaune“ komentavo prekybos tinklo „IKI“ komunikacijos vadovė Indrė Baltrušaitienė.

I. Baltrušaitienė taip pat nurodė, kad atidarytos šiuo metu Kaune rekonstruojamos parduotuvės taps dar modernesnės, šiuolaikiškesnės ir labiau pritaikytos pirkėjų poreikiams. Jose visada bus galima rasti daug šviežio ir kokybiško maisto, o kiekvienas apsilankymas, kaip tikisi prekybos tinklo atstovai, taps dar malonesnis.

Maisto prekės – kone perpus pigiau

Šalia miesto Savivaldybės įsikūrusi „IKI Express“, besiruošdama užsidaryti renovacijai ir siekdama išparduoti maisto produktus, paskelbė dideles nuolaidas beveik visoms maisto prekėms.

„IKI“ išparduoda greitai gendančius produktus/ Skaitytojų nuotr.

„Prieš uždarydami savo parduotuves rekonstrukcijoms, pirkėjams visuomet pasiūlome specialias nuolaidas ir akcijas – taip sudarome galimybę jų mėgstamų prekių įsigyti už mažesnę kainą. Ir, žinoma, jaučiame atsakomybę, kad kurį laiką jie negalės apsipirkti taip, kaip yra įpratę“, – nuolaidų bumą „IKI Express“ parduotuvėje komentavo I. Baltrušaitienė.

Greitai gendantiems maisto produktams taikomos nuolaidos siekia net iki 50 proc., o tuo tarpu ilgesnio galiojimo produktai, tokie kaip aliejus ir kruopos, taip pat parduodami su nuolaida, tačiau mažesne. Alkoholiui remontui besiruošiančioje parduotuvėje akcijos netaikomos.

Nuolaidomis susivilioję kauniečiai jau gerokai aptuštino daugumą lentynų, tačiau iki parduotuvės uždarymo likus mažiau nei vienai dienai, vis dar galima rasti populiarių prekių su didele akcija.

Laisvės alėjos „IKI“ parduotuvėms – naujas konkurentas

Kol „IKI Express“ vykdo remonto darbus, Laisvės alėjos gyventojams ir praeiviams maisto prekių toli ieškoti neteks – rugsėjį Laisvės alėjoje atidaryta nauja parduotuvė „Šilas“.

Nauja „Šilas“ parduotuvė Laisvė al. / R. Tenio nuotr.

Šviežiai rekonstruotoje Laisvės al. dalyje, netoli Soboro, rugsėjo mėnesį atsidarė naujas prekybos centras „Šilas“. Parduotuvė įsikūrė adresu Laisvės al. 36 ir nutraukė „IKI Express“ parduotuvių karaliavimą didžiausioje Kauno pėsčiųjų gatvėje.

Iki šiol miestiečiai Laisvės alėjoje maisto prekių įsigyti traukdavo į „IKI“, tačiau naują parduotuvę įkūrus prekybos tinklui „Šilas“, prasiplėtė ir kauniečių pasirinkimo spektras.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA