Pabėgioti išsiruošęs kaunietis sulaikė neblaivią vairuotoją | Kas vyksta Kaune

Pabėgioti išsiruošęs kaunietis sulaikė neblaivią vairuotoją

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Sakoma, kad sportas – sveikata. Tiesa, pasitaiko atvejų, kai gerindamas savo sveikatą, gali padėti išsaugoti kito žmogaus gyvybę. Būtent po vieno kauniečio pasibėgiojimo mišku buvo pastebėta ir sulaikyta alkoholio vartojusi ir automobilį vairavusi moteris.

Kaip skelbiama Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešime spaudai, pareigūnai pirmadienį, rugpjūčio 19 d. apie 19.40 val., sulaukė pranešimo, kad Kaune, Užliedžių sen., pastebėta galimai neblaivi moteris, vairavusi „Volvo XC 90“ automobilį.

Įtarimas, kad moteris neblaivi, kilo pareigūnui, Lietuvos policijos mokyklos instruktoriui, kuris eilinį vakarą po darbų atvyko pabėgioti savo tradiciniu maršrutu pamiške. Pareigūnas, pastebėjęs įtartinai atrodančią moterį, nusprendė prieiti arčiau. Pajutęs alkoholio kvapą, suprato, kad vairuotoja neblaivi, paėmė jos automobilio raktelius ir paskambinęs skubios pagalbos telefonu 112 informavo apie šį įvykį.

Nedelsiant atvykusiems policijos pareigūnams moteris, gimusi 1969 m., kategoriškai nurodė atsisakanti tikrintis savo blaivumą, nors nuo jos sklido stiprus alkoholio kvapas. Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl transporto priemonės vairavimo esant neblaiviam, o moteriai už tai pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 281-1 str., gresia bauda, areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

Kauno apskrities policijos pareigūnai ragina visus eismo dalyvius kelyje elgtis atsakingai, saugoti ne tik save, bet ir aplink esančius kitus eismo dalyvius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA