Vagis bandęs sulaikyti parduotuvės darbuotojas sulaukė šūvių | Kas vyksta Kaune

Vagis bandęs sulaikyti parduotuvės darbuotojas sulaukė šūvių

Asociatyvi nuotr. /R. Tenio nuotr.

Penktadienis Kaune nebuvo ramus. Kauno apskrities VPK pareigūnai užfiksavo net keletą viešosios tvarkos pažeidimų bei smurto proveržių.

Pareigūnų pateiktais duomenimis, nuo svetimo turto gadinimo bei aplinkinių žalojimo per praėjusią parą nesusilaikyta net kelis kartus.

Pirmasis pranešimas užfiksuotas iš pat ryto, kuomet į pareigūnus kreiptasi dėl trims automobiliams padarytos žalos. Pranešta, jog tarp 8:20 ir 8:30 val. apgadinti prie Kovo 11-osios gatvėje esančių pastatų stovėję „Jaguar X-type“, „VW Bora“ ir „BMW520D“ automobiliai. Tiesa, pareigūnai įtariamąjį operatyviai sulaikė ir 48 valandoms uždarė į areštinę.

Panašiu metu, apie 9:50 val. Prancūzų gatvėje į parduotuvę užėjo vyriškis ir, grasindamas pardavėjai peiliu, pareikalavo kasoje buvusių pinigų. Policijos departamento duomenimis, pardavėjai atidarius kasos aparatą, iš jo vyriškis pagrobė 210 eurų.

Tuo tarpu penktadienį vakare trys ilgapirščiai, sprukdami po vagystės, griebėsi ginklo. Apie 21:45 val. Veiverių gatvėje prie parduotuvės apsaugos darbuotojas bandė sulaikyti tris parduotuvę apvogusius asmenis – vieną moterį ir du vyrus.

Gaudynėms persikėlus į parduotuvės kiemą, vienas iš vyrų panaudojo ginklą – išsitraukė galimai dujinį revolverį ir, nutaikęs jį apsaugos darbuotojui į veidą, tris kartus iššovė.

Įvykio metu apsaugos darbuotojas nenukentėjo, trys vagystę įvykdę asmenys pasišalino.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA