Piknikų sezonas gamtoje prasidėjo: kūrenant laužą, apdegė keturi žmonės | Kas vyksta Kaune

Piknikų sezonas gamtoje prasidėjo: kūrenant laužą, apdegė keturi žmonės

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Prasidedant laužų kūrenimo sezonui, gyventojai prašomi atsargiau elgtis su ugnimi. Savaitgalį Kauno apskričiai priklausančiame Kėdainių rajone fiksuotas neatsargus elgesys su degiomis medžiagomis, į laužą įmetus tuščią indą, kur anksčiau laikytas benzinas, apdegė keturi asmenys.

Kauno apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba informavo, kad kovo 19 d. 20:03 val. gavo pranešimą, jog Kėdainių r., Pelėdnagių sen., Pašilių kaime, Saulėtekio gatvėje, kieme kūrendami laužą 4 m. vaikas ir tėvas nusidegino veidus.

Atvykus gelbėtojams paaiškėjo, kad nelaimingas atsitikimas įvyko į laužavietę galimai įmetus tuščią indą nuo benzino. Policijos departamentas informavo, kad siekdamas laužavietėje įdegti ugnį iš plastikinės talpos į ją skiediklio tirpalo įpylė neblaivus (1,15 prom.) vyras (29 m.).

Plastikinė talpa, kuri buvo laikoma prie ugnies, vyro rankoje sprogo ir dėl to įsiplieskusi ugnis sužalojo keturis asmenis: patį vyrą (kairės plaštakos, veido, krūtinės nudegimai, gydomas ambulatoriškai) bei prie laužavietės buvusius mažametį (g. 2012 m.) (veido, rankos nudegimas, paguldytas į Kauno ligoninę), nepilnametį (13 m.) ( 1 laipsnio kairės plaštakos ir kirkšnies nudegimai, gydomas ambulatoriškai) ir 30-metį vyrą (2–3 laipsnių veido nudegimas, paguldytas į ligoninę).

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 139 str. 2 d., t.y., nesunkus sveikatos sutrikdymas dėl neatsargumo

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA