Kaune vyks renginys, kurio programoje – debesų reginys | Kas vyksta Kaune

Kaune vyks renginys, kurio programoje – debesų reginys

Organizatorių nuotr.

Kai už lango šalta ir darganota, smagiausia laiką leisti bendraminčių draugijoje. Nuo seno vyrai turi paprotį bendrauti kortų, pypkorių ir kitokiuose džentelmenų klubuose. Šių laikų pokytis, kad vis laisviau į tokias draugijas priimamos ir moterys. Svarbiausia – bendras pomėgis.

Didžiausia Lietuvoje

Akivaizdu, kad mūsų pomėgiai sujungia mus į bendruomenes. Medžiotojų, teniso žaidėjų, vandenlenčių sporto mėgėjų ar… elektroninių cigarečių vartotojų. „Debesų lyga“ – bendruomenė, vienijanti ne tik Kauno, bet ir kitų miestų elektroninių cigarečių mėgėjus. „Šiuo metu mūsų, aktyvių narių, jau beveik septyni tūkstančiai“, – šypsodamasis pasakojo vienas iš lygos įkūrėjų, Edvinas Izokaitis. Ir šį šeštadienį jie organizuoja savo didijį susitikimą – renginį Kauno klube „Gargaras“.

Nors E. Izokaitis drauge su Justinu Ryškumi ir Vydūnu Gaudzevičiumi „Debesų lygą“ įkūrė visai neseniai, bendruomenė jau spėjo tapti didžiausia ir aktyviausia Lietuvoje. „Mūsų pagrindas – diskusijos socialiniuose tinkluose, dalijimasis patirtimi, įvairių akcijų ir konkursų organizavimas“, – apie veiklą portalui „Kas vyksta Kaune“ pasakojo J. Ryškus.

Kuria tradicijas

Vyrai pasakoja, jog tokią bendruomenę įkurti sugalvojo po pirmojo „Debesų lygos“ susitikimo. „Kaip oficiali bendruomenė susikūrėme po pirmojo susitikimo, vykusio 2015-aisiais“, – teigė J. Ryškus. „Kodėl? Pajautėme, kad Lietuvoje trūksta organizuotos, veiklios grupės žmonių, kurie gali laisvai diskutuoti apie elektronines cigaretes ir dalintis patirtimi apie savo hobį“, – tvirtino jis.

Tiesa, „Debesų lyga“ – ne vienintelis renginys, organizuojamas šios bendruomenės. V. Gaudzevičiaus teigimu, vasarą visi norintys turėjo galimybę sudalyvauti vandenlenčių parke surengtoje iškyloje, o nariai organizuoja ir mažesnius susitikimus. „Bendruomenėje – ne tik kauniečiai, todėl labai smagu, kad žmonės pradėjo organizuoti mažesnio masto susitikimus savo miestuose“, – pasakojo jis ir pridūrė, jog šeštadienį organizuojamas susitikimas – kol kas rimčiausia jų iniciatyva.

Žada staigmenų

Šeštadienį vyksiančiame renginyje „Debesų lyga 2016“ susirinkusiųjų lauks įvairūs konkursai, galimybė pasikonsultuoti su specialiai iš Jungtinių Amerikos Valstijų atvykstančiais „Debesų lygos“ draugais „Cafe Racer Craft E-liquid“, o renginio nuotaiką savo muzika kurs atlikėjai Mad Money ir DJ Luke.

Antrasis didysis „Debesų lygos“ susitikimas – jau šį šeštadienį klube „Gargaras“. Pradžia – 19 valandą, bilieto kaina 4 eurai. Į renginį bus įleidžiami tik asmenys, sulaukę 18 metų.

Daugiau informacijos rasite renginių kalendoriuje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA