Po gaisro daugiabutyje – pateko į reanimaciją | Kas vyksta Kaune

Po gaisro daugiabutyje – pateko į reanimaciją

R. Tenio nuotr.

Pirmadienio vakarą Kaune, viename mediniame Vaisių gatvės daugiabutyje kilo gaisras, kurio metu nukentėjo du jame buvę gyventojai, vienas šiuo metu gydomas reanimacijoje.

Kauno apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba informavo, kad pirmadienį apie 19 val. gavo iškvietimą, kad Vaisių gatvėje kažkas dega. Atvykus gaisrininkams paaiškėjo, kad atvira liepsna pirmame aukšte degė patalpos.

Gaistas lokalizavimas truko pusvalandį, įvykio likvidavimas baigtas prieš vidurnaktį – 23:30 val.

Namas daugiabutis, 13×6 m dydžio, medinis, dviejų aukštų, su mansarda, stogas šlaitinis, dengtas šiferiu ir skarda, perdanga medinė. Iš lauko pusės apkalta plastikinėmis dailylentėmis.

Prie namo priblokuotas priestatas 9×6 m dydžio, mūrinis, dengtas skarda, iš dalies apkaltas plastikinėmis dailylentėmis. Apsilydė ir nudegė 50 m² pagrindinio pastato plastikinių dailylenčių ir 35 m² priblokuoto priestato plastikinių dailylenčių. Išdegė pirmo aukšto bute virtuvės ir vieno kambario patalpos su daiktais ir baldais, išdegė koridorius. Termiškai paveiktos buto šarvuotos durys.

Pirmame aukšte kitame bute pradegė lubos, aprūko du kambariai, virtuvės ir tualeto patalpos, termiškai paveiktos buto šarvuotos durys. Antrame aukšte koridoriuje išdužo ir apdegė plastikinio lango paketas.

Aprūko antrame aukšte trijų kambarių, virtuvės, vonios ir tualeto patalpos. Aprūko ir išardyta palėpėje dalis medinės perdangos. Vandeniu sulietos abiejų aukštų patalpos.

Iš pirmo aukšto vieno buto išvestas apdegęs K. Č., iš antro aukšto buto pro langą iškeltas dūmų prisikvėpavęs S. M. Nukentėję asmenys perduoti medikams, išvežti į gydymo įstaigą. K. Č. reanimacijoje, S. M. apžiūrėtas medikų išleistas namo.

Įvykis tiriamas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA