„Greiti ir įsiutę“ Kaune okupavo naująją prekybos centro daugiaaukštę automobilių stovėjimo aikštelę? – Kas vyksta Kaune

„Greiti ir įsiutę“ Kaune okupavo naująją prekybos centro daugiaaukštę automobilių stovėjimo aikštelę?

Visai neseniai lankytojams atverta prekybos centro „Mega“ automobilių stovėjimo aikštelė parūpo ne tik apsipirkti atvykusiems, bet ir pasilinksminti norintiems kauniečiams.

„Vakare patekti į naujai pastatytą prekybos centro aikštelę nėra taip paprasta“, – pasakojo portalui „Kas vyksta Kaune“ parašęs kaunietis.

Vyras norėjo pakilti į trečią prekybos centro stovėjimo aikštelės aukštą, tačiau čia rado užblokuotą kelią. „Iš pradžių pamanėme, kad vyksta statybos baigiamieji darbai, bet, įsižiūrėjus atidžiau, nepastebėjome nei vieno darbine apranga vilkinčio žmogaus“, – pasakojo vyras.

Pasak jo, po kelių minučių prie jų automobilio priėjo fotoaparatu nešinas jaunuolis ir liepė jiems važiuoti kitur, mat šis aikštelės aukštas – uždarytas. „Pasiteiravus, ar tai suderinta su prekybos centro administracija ir valdytoju, jaunuolis numojo ranka ir atsakė, kad jei norim, galim stovėti, mūsų niekas nepraleis, o jie laiko turi labai daug“, – teigė kaunietis ir pridūrė, jog ką tiksliai veikia automobilių stovėjimo aikštelėje, vaikinai nekomentavo – tvirtino, kad „tiesiog fotografuoja“.

Padėjo tik policija

„Tai pasirodė gana keista, nes abu pirmi aukštai buvo pakankamai užpildyti automobiliais ir vietų tikrai trūko. Kažin, ar pramogų centro valdytojas sutiktų su tokiu jaunuolių prašymu… Situacija buvo labai panaši į Holivudo filmo scenarijų apie automobilius, kuriame jaunimas užsitveria gatvę ir daro, kas į galvą šauna, todėl nusprendėme palaukti ilgiau ir pasiteirauti apie susidariusią situaciją paskambinę „Megos“ bendru informacijos numeriu“, – pasakojo vyras.

Tiesa, aikštelėje netrukus pasirodęs prekybos centro apsaugos darbuotojas kelią užtvėrusiems vaikinams įspūdžio nepadarė. „Po kurio laiko pasirodė prekybos centro apsaugos darbuotojas, kuris sulaukė dėmesio, bet jaunuoliai automobilių neskubėjo pastatyti, kaip nustato taisyklės. Vietoj to, mūsų automobilis ir valstybiniai numeriai buvo įamžinti jaunuolių turima fototechnika“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ tvirtino kaunietis.

Tačiau situaciją pakeitė atvykę policijos pareigūnai. „Greitai pasirodęs policijos automobilis pakeitė situaciją iš esmės. Net neprivažiavus pareigūnams iki įvykio vietos, abu blokuojančių automobilių vairuotojai paskubomis perstatė savo valdomas transporto priemones“, – apie tai, kaip baigėsi nemalonus įvykis, pasakojo vyriškis.

Jis linkėjo vaikinams kitą kartą suderinti savo veiksmus su prekybos centro administracija ir elgtis civilizuotai.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA