Kaune prasidėjo grandiozinė namų paroda | Kas vyksta Kaune

Kaune prasidėjo grandiozinė namų paroda

R. Tenio nuotr.

Ieškantiems naujausių sprendimų, kaip patvarkyti ar pastatyti namus, siūloma užsukti į Kaune vykstančią „Namų pasaulis“. „Žalgirio“ arenoje paroda vyks net keturias dienas.

Šiandien startavo „Namų pasaulis“, kurioje yra viskas: nuo specialistų konsultacijų statybų klausimais, statybinių medžiagų ar net – namų apyvokos daiktai. Grandiozinė paroda vyks net iki sekmadienio, tad nespėjusieji užsukti darbo dienomis, laukiami savaitgalį.

Pirmąją parodos dieną žmonių nebuvo labai daug, tačiau rytoj ir per visą savaitgalį tikimasi sulaukti rekordinio skaičiaus. Parodoje žmonės gali atrasti ne tik siūlomas naujoves, bet ir pasisemti idėjų ir tikslingai įgyvendinti statybų planus.

„Ruošiamės statyti tvarų namą, tad parodoje ieškome, kokios naujovės prieinamos Lietuvos rinkoje. Norime, kad būsimas namas būtų taupus ir iš ekologiškų medžiagų, nes tikime, kad tokia aplinka bus tinkama augti mūsų mažyliams“, – kalbėjo parodoje sutiktas Mindaugas.

Kiti kalbinti kauniečiai sakė, kad nori pasikonsultuoti su specialistais, nes remontuodami būstus, susidūrė su įvairiausiomis problemomis. Dar viena porelė ieškojo geros priemonės nuo pelėsio, o kiti – dekoro idėjų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA