Vokietijoje iš parduotuvės pavogtų itin brangių dviračių kelionė baigėsi ties Kaunu | Kas vyksta Kaune

Vokietijoje iš parduotuvės pavogtų itin brangių dviračių kelionė baigėsi ties Kaunu

Policijos nuotr.

Artėjant pavasariui ir naujam dviratininkų sezonui, Kauno pareigūnai čiupo kaunietį, savo mikroautobuse turėjusį apie 30 Vokietijoje vogtų naujutėlaičių dviračių, kiekvieno iš jų kainuojančio nuo 2 iki 5 tūkst. eurų.

Pranešama, jog vasario 10 d. apie 10.10 val. kelyje Kaunas-Žeimiai, ties posūkiu link Jonavos, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai sustabdė automobilį „VW LT 35“, kurį vairavo Kauno miesto gyventojas (gimęs 1983 m.). Pareigūnams paprašius parodyti, kas vežama transporto priemonėje, bagažo skyriuje buvo rasta apie 30 įvairių modelių ir markių dviračių su vokiškomis etiketėmis. Vieno dviračio vertė svyruoja nuo 2 500 eurų iki 5 000 eurų.

Vairuotoją paprašius pateikti šių dviračių įsigijimo dokumentus, vairuotojas to padaryti negalėjo. Pareigūnams toliau bendraujant su vyru šis nurodė, kad dviračiai yra vogti, tačiau, kas vogė, jis nežinąs. Patruliams vyrą vedant į tarnybinį automobilį pastarasis už tai, kad niekam nebūtų pranešta apie rastus vogtus dviračius, pasiūlė 2 000 eurų sumą. Vyras buvo įspėtas apie baudžiamąją atsakomybę už pareigūno papirkimą, tačiau jis ir toliau siūlė „susitarti“. Kaunietis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA