Š.Jasikevičius po pirmosios pergalės: dar viskas labai šviežia | Kas vyksta Kaune

Š.Jasikevičius po pirmosios pergalės: dar viskas labai šviežia

Archyvo nuotr.

Tik vakar prie Kauno „Žalgirio“ komandos vyriausiojo trenerio vairo stojęs Šarūnas Jasikevičius sekmadienį vadovavo rungtynėms Kaune su Prienų-Birštono „Vytauto“ komanda.

Į vyr. trenerio kėdę bent jau laikinai atsisėdęs Š.Jasikevičius po rungtynių papasakojo, kaip jaučiasi pakeitęs Gintarą Krapiką, kurio paslaugų atsisakė klubo vadovybė.

„Aišku labai malonu pradėti šį dalyką su pergale, iš kitos pusės reikia suprasti, kad esame tokioje situacijoje, kokioje esame, bandysime gerinti žaidimą ir eiti kuo daugiau į viršų. Man irgi viskas šviežia po vakar vakaro, sunku ką nors pasakyti daugiau, kaip viskas bus“, – sako Š.Jasikevičius.

Ar liks toliau vadovauti klubui ir ar bus ieškomas dar vienas treneris, laikinasis treneris teigia, kad dar anksti apie tai kalbėti.

„Šitus dalykus spręsim arba ryt ar poryt su klubu, viskas yra labai šviežia, idėjų yra, bet konkrečiai plėstis labai nereikėtų“, – sakė Š.Jasikevičius.

Kodėl sutiko vadovauti „Žalgiriui“, laikinasis treneris atsakė, kad komanda vidury sezono negali sustoti, jai reikia treniruotis ir ruoštis artimiausioms kovoms, todėl nebuvo laiko kada galvoti, sutinkti ar ne.

Tuo tarpu Prienų-Birštono „Vytauto“ komandos treneris Virginijus Šeškus teigia, kad dar tikrai negalima matyti jokių pokyčių komandoje, nes naujam treneriui reikia laiko.

„Kiekvieno naujo trenerio atėjimas komandai duoda postūmį“, – sakė šio vakaro „Žalgirio“ varžovų treneris.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA