Abejingų nepaliekantis festivalis jau veržiasi į Kauno gatves | Kas vyksta Kaune

Abejingų nepaliekantis festivalis jau veržiasi į Kauno gatves

Apie kasmetinį Vytauto Didžiojo Universiteto studentų atstovybės organizuojamą „Pavasario festivalį“, kuris vyksta gegužės 13-14 dienomis, galima pasakyti, kad tai – linksmiausias, studentiškiausias ir akademiškiausias festivalis, kuris vyksta Kauno mieste ir suburia ne tik studentus, bet ir miesto gyventojus bei svečius. Tai visiškai nemokamas renginys, kuris patenkina net išrankiausio dalyvio norus.

„Pavasario festivalis“ išsiskiria įvairių veiklų gausa. Per dvi festivaliui skirtas dienas galima labai daug išgirsti, pamatyti ir išmokti.

Pirmąją festivalio dieną vyks paskaitos su žymiais Lietuvos kultūros, politikos, pramogų pasaulio atstovais bei įdomiais dėstytojais, veiks chill zona, bus kviečiama į kraujo donorystės akciją, knygų turgų, krepšinio turnyrą, jogą ir net šokių pamokas. Norintiems atsipūsti Nemuno saloje taip pat netrūks pramogų – festivalio svečiai galės žaisti stalo žaidimus, kvadratą ar analogų Lietuvoje neturintį kvidičą bei linksmai leisti laiką pavasariniame piknike. Antrąją festivalio dieną, be jau minėtų paskaitų, chill zonos, šokių bei sporto pramogų, bus ir Gyvoji biblioteka, policijos parodomoji programa, workshop‘ai, kuriuose kiekvienas galės išreikšti savo idėjas ir kūrybiškumą. Norintys išbandyti save galės dalyvauti Viešojo kalbėjimo paskaitoje, o tie, kurie norės aktyviai praleisti laiką bus laukiami vėjo pakavime bei „Bubble football“ programoje. Na, o festivalį vainikuos Vienybės aikštėje vyksiantis uždarymo koncertas, kuriame šėlsime su Biplan ir G&G sindikatu ir kitomis grupėmis.

Festivalio organizatorė Viktorija Šaulytė teigia, kad: „Pavasario festivalis“ – lyg oficialus šiltojo sezono atidarymas, kada visi žmonės išeina iš namų. Visiškas pozityvumas ir tikros emocijos!“

Nepraleiskite progos praleisti dvi įsimintinas dienas Kauno bendruomenės būryje. Gera nuotaika ir pramogos garantuotos!

Festivalio puslapis>>>

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA