Kauną reprezentuojantis video pelnė tarptautinio festivalio prizą | Kas vyksta Kaune

Kauną reprezentuojantis video pelnė tarptautinio festivalio prizą

Organizatorių nuotr.

Savaitgalį Latvijoje vyko tarptautinis Rygos turizmo filmų festivalis „Tourfilm – Riga 2015“. Tarptautinės komisijos simpatijas pelnė ir Kauno miestą pristatantis filmukas.

[galerija kiek=””]

Aštuntąjį kartą organizuotame Rygos turizmo filmų festivalyje „Tourfilm – Riga 2015 buvo pristatyti filmai ir reklaminiai klipai, reprezentuojantys šalį ar tam tikrą miestą. Daugiau nei 250 kūrėjų darbų iš 33 šalių buvo vertinami profesionalios tarptautinės komisijos šiose kategorijose: kultūrinio turizmo, eko-turizmo, nuotykių turizmo, komercinio turizmo ir Latvijos turizmo.

Iš daugybės video darbų buvo atrinkta geriausi, kurie pelnė apdovanojimus. Tarp jų – video darbai iš Dubajaus, Anglijos, Suomijos, Malaizijos ir kiti.

Dalyviai iš Lietuvos atstovavo Kauno kino studiją su šį miestą reprezentuojančiu video kūriniu, kurį specialiai šiam festivaliui sukūrė video menininkai Kęstutis Jorudas ir Vilmantas Vilkevičius. Autoriai už video „Kaunas dalinasi.. Kultūra“ sulaukė profesionalų dėmesio ir pelnė specialųjį apdovanojimą.

[susije_video kurie=””]

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA