Naujasis Kauno meras garažą papildė įspūdingu superautomobiliu | Kas vyksta Kaune

Naujasis Kauno meras garažą papildė įspūdingu superautomobiliu

delfi.lt 2015/04/14 13:13
FB nuotr.

Naujasis Kauno meras Visvaldas Matijošaitis antradienį švenčia 58-ąjį gimtadienį. Šia proga „Vieningo Kauno“ lyderis ir vienas turtingiausių Lietuvos verslininkų sulaukė, o gal tiksliau, pasidovanojo sau neeilinę dovaną – V. Matijošaičio garažą papildė įspūdingas superautomobilis „Rolls Royce Wraiht“.

„Šiandien mano artimiausiam žmogui sukanka 58-eri. Užsakymas, padarytas prieš daugiau nei pusmetį, atkeliavo idealiai laiku. Su gimtadieniu, Tėveli!“, – savo „Facebook“ paskyroje paskelbė V. Matijošaičio sūnus Dainius.

Tokio automobilio kaina Europoje prasideda nuo 245 tūkst. eurų.

„Wraith“ yra greičiausias ir galingiausias „Rolls – Royce“ automobilis istorijoje, sukurtas pagal prieš penkmetį debiutavusį „Ghost“ sedaną. Šis 5,3 m ilgio kupė, lyginant su „Ghost“, yra 13 cm trumpesnis ir turi 18,3 cm mažesnę važiuoklės bazę. Jis keturvietis ir sėdynės gale tikrai nėra butaforinės – 3,1 m ilgio važiuoklės bazė leido sukurti patogią erdvę važiuojantiems ne tik priekyje.

Matijošaičių šeimos garaže puikuojasi tokie superautomobiliai kaip „Ferrari F430”, „Ferrari Testarossa”, „Maserati GranTursimo”. Pastaruoju metu V. Matijošaitis vairavo „Porsche Panamera” automobilį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA