Jonaviškiai jau nurodė tris galimus mergytės prievartautojus | Kas vyksta Kaune

Jonaviškiai jau nurodė tris galimus mergytės prievartautojus

delfi.lt 2014/12/13 14:07
Archyvo / R. Tenio nuotr.

Bylą dėl seksualinio mažametės prievartavimo, kurią penktadienį pradėjo Jonavos policija, perėmė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas. Iškrypėlio gaudynėms skirtos didžiulės policijos pajėgos.

Maždaug 35-40 metų šviesiaplaukis vyras dešimtmetę mergaitę penktadienį išprievartavo daugiabučio laiptinėje.

Kauno apskrities policijos viršininkas Darius Žukauskas DELFI sakė, kad pareigūnams labai stengiasi padėti Jonavos visuomenė – vien tik penktadienį žmonės nurodė tris įtartinus asmenis. Deja, įtarimai nepasitvirtino, išsigimėlis vis dar laisvėje. Tačiau Kauno apskrities policijos viršininkas neabejoja, kad nusikaltėlis bus sučiuptas artimiausiu metu.

Šeštadienį policijos pareigūnai Jonavoje peržiūrinėjo gatvių vaizdo kamerų įrašus, ėjo per namus – kalbėjosi su gyventojais, dirbo kitus darbus, apie kuriuos pasakoti negalima.

Baisiai nuskriausta mergaitė patyrė didžiulę psichologinę traumą, tačiau jos būklė leido medikams išleisti ją į namus.

Pasak D. Žukausko, prieš porą metų panašūs iškrypėliai siautėjo Kaune – Šilainiuose ir Dainavos mikrorajone. Jie mergaites užpuldavo daugiabučių liftuose. Abu buvo surasti ir nuteisti. Aukštesnės instancijos teismas abiem bausmes sumažino, tačiau vis tiek abu šiuo metu dar už grotų: vienam skirta galutinė bausmė – 8 metai ir 6 mėnesiai, kitam – 5 metai ir 9 mėnesiai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA