Nuskambėjo šiltas ir jausmingas Lara Fabian koncertas „Žalgirio” arenoje – Kas vyksta Kaune

Nuskambėjo šiltas ir jausmingas Lara Fabian koncertas „Žalgirio” arenoje

Gastroles po Europą tęsianti unikalaus balso savininkė iš Belgijos Lara Fabian tęsia savo naujausio albumo pristatymo koncertinį turą ir trečiadienio vakarą pirmą kartą atvyko į „Žalgirio“ areną, kur surengtas vienintelis Laros Fabian koncertas Lietuvoje.

Scenoje suskambus pianino garsams, į sceną išėjo juoda suknele pasipuošusi 44-erių Lara Fabian, atlikusi pirmąjį kūrinį „Je T’aime“ prancūzų kalba. Žiūrovus „Žalgirio“ arenoje pasitiko itin įdomi scenografija. Atlikėjai talkinę muzikantai buvo įsitaisę už paveikslus simbolizuojančių širmų, kur buvo matomi tik jų ir instrumentų šešėliai. Po dviejų kūrinių paveikslų širmos nusileido ir muzikantai publikai pasirodė visu gražumu.

Angliškai ir rusiškai su publika pasisveikinusi atlikėja padėkojo visiems susirinkusiems ir tarė: „Aš tikiuosi, kad jums bus nuostabus vakaras, džiaugiuosi kad jūs čia, kartu su manim“.

Į koncertą Kaune susirinko apie 4 tūkstančiai klausytojų. Jų tarpe – daugiausiai vyresnio amžiaus klausytojai, kurie dar iki šiol prisimena legendines itališkas ir prancūziškas Lara Fabian melodijas.

18 milijonų įrašų kopijų pardavusi atlikėja Lara Fabian, tęsianti koncertinį turą Europoje, iš Lietuvos vyks tiesiai į Prahą, kur bus surengti net du jos koncertai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA