Pasitikti paskutinį vasaros mėnesį kviečia Kristi ir DannyG | Kas vyksta Kaune

Pasitikti paskutinį vasaros mėnesį kviečia Kristi ir DannyG

Dar 2006 – aisiais trijų draugų iš Dublino iškelta idėja groti tiesiog balkonuose, peraugo į muzikinį projektą – „Balcony TV“. Šis, neilgai trukus, tapo tarptautiniu. Kas savaitę galima rasti 50 naujų muzikinių pasirodymų Youtube „Balcony TV“ kanale iš Londono, Barselonos, Bruklino, net Delio ir Melburno. Tokia šalių ir miestų įvairovė atskleidžia skirtingus kraštovaizdžius ir kalbas, tačiau gyvas melodijos skambesys jungia klausytojus ir atlikėjus aplink visą pasaulį.

„Balcony TV Kaunas“ per du gyvavimo metus filmuoja tiek jau populiarumo sulaukusius atlikėjus, tiek dar pradedančius muzikuoti, bet visuomet kūrybingus ir talentingus.

Šią vasarą startavo ir naujas „Balcony TV Kaunas Sessions“ projektas, kurį pradėjo Youtube VEVO išgarsėję po debiuto „Balcony TV Kaunas“ su daina „Nesvarumo būklė“ Matas ir Dangiras. Kas savaitę vykstantys gyvo garso koncertai „1410 restorane“ praeitą savaitę šiltą vasaros vakarą pavertė dar jaukesniu – Vytauto Didžiojo universiteto Muzikos Akademijos studentė Gabrielė Goštautaitė.

Trečiajame „Balcony TV Sessions“ koncerte paskutinį vasaros mėnesį pasitikti kviečia Kristi (Kristina Kurtinaitė) ir DannyG.

Apie Kristi kiekvienas klubinės muzikos gerbėjas turėtų būti girdėjęs iš tokių jos hitų kaip „Stardust”, „Higher” ir „Just run”, kuriuos ji atliko kartu su DJ Artu. Kristi pažada ir nostalgiškas, ir ritmingas dainas, bet savotiškas, kadangi jai akomponuos tik gitara, kuria gros DannyG.

Šiuo metu Kristi yra Lietuvos muzikos ir teatro akademijos džiazinio dainavimo studentė ir jau negali įsivaizduoti savo gyvenimo be muzikos: „Muzika yra vienas svarbiausių dalykų mano gyvenime. Ji manęs niekada nepaliks, o aš nepaliksiu jos”.

„Balcony TV Kaunas” Kristi ir DannyG liepos mėnesį debiutavo su akustine „Stardust” versija, o dabar jaunoji atlikėja rengia ir savo koncertą. Susitikime rugpjūčio 1-ąją 19 val. „1410 restorane”, kur lauks gyva muzika ir puikios emocijos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA