Policija prašo pagalbos: ieškoma žmonių, mačiusių skenduolį Nemune – Kas vyksta Kaune

Policija prašo pagalbos: ieškoma žmonių, mačiusių skenduolį Nemune

„Kas vyksta Kaune“ portalą pasiekė Kauno policijos prašymas surasti įvykio liudininkų, mačiusių skenduolį Nemune.

Sekmadienio vakarą, apie 20.56 val. Bendrajame pagalbos centre buvo gautas ne vienas pranešimas apie Kaune, Nemuno upėje, ties Amfiteatru plūduriuojantį vyriškos lyties skenduolį. Buvo iškviesti Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos pareigūnai, kurie Nemuno upėje ieškojo skenduolio kūno, tačiau pastarasis dar nerastas.

Kauno apskrities policijos pareigūnai atlieka šio įvykio ir jo aplinkybių patikslinimą. Nepatvirtintais duomenimis vyras į Nemuno upę galėjo nušokti nuo Vytauto Didžiojo tilto ar jo prieigų.

Neoficialiomis žiniomis, policijos pareigūnai, tiriantys įvykį mano, kad nuo tilto galimai nušokęs vyras galėjo būti susijęs su kitu taip pat sekmadienį įvykdytu nusikaltimu, kurio metu buvo mirtinai sužalota moteris, o jos butas padegtas.

Asmenis, mačiusius šį įvykį, ar turinčius kitos tyrimui reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų valdybos Asmenų paieškos skyriaus pareigūnus telefonais: 8 (37) 303 450, 303 359, arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA