“Automobilių stovėjimo aikštelių” veiklą tiria savivaldybės komisija (darbuotojų kreipimasis į savivaldybę) – Kas vyksta Kaune

“Automobilių stovėjimo aikštelių” veiklą tiria savivaldybės komisija (darbuotojų kreipimasis į savivaldybę)

Pirmadienį į Kauno savivaldybę “ant kilimėlio” buvo iškviesti visi viešosios įstaigos “Automobilių stovėjimo aikštelės” darbuotojai, prieš kelis mėnesius pasirašę raštą, kuriuo išreiškė nepasitikėjimą į darbą grąžintu įstaigos vadovu Algimantu Puidoku.

“Kas vyksta Kaune” akylai stebi vykstančius procesus šioje viešojoje įstaigoje, nes į redakciją jau ne vieną kartą kreipėsi tiek įstaigos darbuotojai, tiek su mokamo stovėjimo klausimais susidūrę kauniečiai ir miesto svečiai, kurie nėra patenkinti įstaigos darbo metodais.

Tik prasidėjus komisijos posėdžiui, “Kas vyksta Kaune” atstovas buvo išprašytas iš posėdžių salės, motyvuojat tuo, kad žurnalistas nepateikė prašymo iš anksto dalyvauti šiame susitikime.

Komisijos nariai savo sprendimą motyvavo tuo, kad pažeistų reglamentą, jei leistų žiniasklaidos atstovui dalyvauti šiame susitikime. Tuo tarpu “ant kilimėlio” iškviesti “Automobilių stovėjimo aikštelės” darbuotojai kaip tik prašė, jog žiniasklaidos atstovui būtų leista dalyvauti, tačiau į jų nuomonę nebuvo įsiklausyta.

Žurnalistui paprašius leisti likti posėdyje, komisijos nariai paprašė pateikti straipsnį prieš skelbiant jų recenzijai, tačiau jam atsisakius motyvuojant tuo, kad nėra taikoma praktika skelbti tą nuomonę, kuri yra kažkam patogi ir jei žurnalistas pateikia neteisingą informaciją, yra teisinės priemonės, kad neteisinga informacija būtų paneigta, teko palikti posėdžių salę.

Savivaldybės sudarytai komisijai vadovauja geras A. Puidoko bičiulis ir kaimynas, administracijos direktoriaus pavaduotojas Steponas Vaičikauskas.

“Kas vyksta Kaune” jau anksčiau skelbė, kad viešojoje įstaigoje seniai klesti didelė betvarkė: leidimai išduodami pagal neaiškias sutartisgalioja neaiški reglamentacija, suteikianti galią bausti kiekvieną vairuotoją, net ir minutę pavėlavusį susimokėti. Ne gana to, mokamą stovėjimą administruojanti įstaiga žiemą nesugeba tinkamai prižiūrėti stovėjimo vietų.

Po posėdžio komisijos pirmininkas S. Vaičikauskas sakė, kad darbuotojai gana aiškiai pristatė savo situaciją, o kadangi yra itin didelis informacijos kiekis, su juo reikia papildomai susipažinti ir vėliau grįžti prie posėdžių.

„Kas vyksta Kaune” skaitytojus kviečia susipažinti su nepatenkintų darbuotojų kreipimusi į savivaldybę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA