Elton John atsiprašė, kad yra peršalęs, bet darė viską, kad publika to nepajustų | Kas vyksta Kaune

Elton John atsiprašė, kad yra peršalęs, bet darė viską, kad publika to nepajustų

Evaldo Virkečio nuotr.

Ketvirtadienio vakarą „Žalgirio“ arenoje įvyko bene didžiausias šių metų koncertas, kuriame savo metų koncertinį turą pabaigė seras Eltonas Johnas. Pilnutėlė „Žalgirio“ arena kelias valandas klausėsi gerai žinomo atlikėjo dainų.

NUOTRAUKŲ GALERIJA

Koncertą pradėjo apšildantys atlikėjai, kurie, atlikę kelis instrumentinius kūrinius, ant scenos užleido vietą legendiniam atlikėjui. Į sceną užlipęs Eltonas Johnas, atlikęs pirmąsias savo dainas, pasisveikino su Kaune susirinkusia publika ir prisipažino esantis peršalęs: „Labas vakaras Kaunas. Man malonu čia būti, bet esu peršalęs. Jei koncertą teks baigti anksčiau, pažadu čia dar sugrįžti, kad galėtumėte išgirsti mano tikrą balsą“.

Serui E.Johnui talkino keliolika muzikantų, kurie tiek grojo įvairiais instrumentais, tiek pritarė pagrindinei vakaro žvaigždei, kuriai po kiekvieno kūrinio susirinkę padėkodavo gausiais ir ilgais plojimais.

Šio koncerto metu visos vietos buvo sėdimos, tačiau dalis žmonių, skambant žinomiausiems hitams, negalėjo nusėdėti vietoje, stojosi ir bandė nors šiek tiek pajudėti. Koncerto metu beveik visos vietos arenoje buvo užimtos, o prieš koncertą organizatoriai skelbė, kad parduoti beveik visi bilietai.

Atlikėjas iš oro uosto atvyko tiesiai į areną, kur repetavo. Iš karto po koncerto jis išskris namo, Kaune nakvoti nežada. Laikinoje sostinėje E.John koncertuoja pirmą kartą, tačiau jis jau du kartus yra buvęs Lietuvoje, kai koncertavo Vilniuje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA