Neįveikiama kliūtimi P. Vileišio tiltas tapo ir viešojo transporto vairuotojams | Kas vyksta Kaune

Neįveikiama kliūtimi P. Vileišio tiltas tapo ir viešojo transporto vairuotojams

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Antradienio rytą „Kas vyksta Kaune“ grupėje pasidalinta vaizdu, kuris užfiksuotas ant Petro Vileišio tilto. Informuojama, kad kelio nepasidalijo autobusas ir troleibusas.

„Rytas“ su „Žalgiriu“ susikabino“, – šmaikštavo vairuotojai.

Visgi Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas pranešimo apie susidūrimą ant P. Vileišio tilto nebuvo fiksavęs. Tuo metu apie 08.15 val. programėlė „Google Maps“ vairuotojus įspėjo apie spūstį ant tilto.

Kiek vėliau, apie 08.38 val., kaunietis „Kas vyksta Kaune“ grupėje informavo, kad spūsties jau nebėra.

„Prieš 10 min važiavau – jau ramu ten. O jei jie nebijotų veidrodėliais ar pan. susikabinti, tai arba užimtų priešingą eismo juostą, arba ištisai būtų užimtas, užkimštas tiltas. Tik man smalsu, kai savivaldybė vėl transliuoja, kad kažką darys, apie nuvažiavimo gerinimą Vilijampolės pusėje (trečią kartą per 5 metus), nes tipo ten problema, ar išties nežino, kad 3/4 kamščių dėl va tokių variantų (arba laukimo, kada galės prasilenkti) arba kai kas bando įlįsti sustabdymas eismą pirmoje juostoje, kad galėtų įlįsti tiesiai (į Jurbarko gatvę arba išvis į Brastos)“, – rašė kaunietis.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad vairuotojams jau seniau kilo klausimas, kiek visgi eismo juostų yra važiuojant per P. Vileišio tiltą?

Vasario pabaigoje ant tilto artimai susiglaudė du „BMW“ ir „Mazda“ automobiliai.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA