V. Matijošaitis vėl nušvilptas savo mieste | Kas vyksta Kaune

V. Matijošaitis vėl nušvilptas savo mieste

Sekmadienį vykusiame Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) turnyre, kurio metu Kauno „Žalgirio“ komanda apgynė jau 5-ąjį čempionės titulą iš eilės, neapsiėjo be nemalonių atgarsių. Aikštelėje pasirodęs miesto meras Visvaldas Matijošaitis buvo nušvilptas arenoje susirinkusių žiūrovų. Akyliausiems pro akis nepraslydo ir mero draugiškas apsikabinimas su „Tesonet“ vadovu Tomu Okmanu.

Kauno miesto meras V. Matijošaitis pasirodė ant parketo, jog užkabintų laimėtojams medalius. Tačiau, tik vedėjui ištarus jo vardą, pasigirdo švilpimo ir nepasitenkinimo šūksniai iš arenos tribūnų.

Pastaruoju metu itin retai viešumoje pasirodantis Kauno meras nušvilpiamas ne pirmą kartą. Portalas „Kas vyksta Kaune” jau rašė, kad panašus atvejis buvo užfiksuotas vykstant Dariaus ir Girėno stadiono atidarymui.

„Žalgirio“ fanų pozicija dėl Kauno mero nesikeičia

Apie mero pasirodymą aikštelėje pasisakė ir Kauno „Žalgirio“ ultros, kurie pastebėjo, jog kviesti politikus į rungtynes yra rizikinga, o fanų pozicija, dėl mero vykdomo verslo Rusijoje, taip pat nesikeičia.

„Šiek tiek deguto. Kviesti politikus apdovanoti krepšininkus visuomet yra rizikinga. Kai tas politikas yra mūsų miesto meras tai jau yra tiesiog pražūtinga. Savo poziciją mero, kuris karo akivaizdoje Ukrainoje metu toliau dirba ir moka mokesčius teroristinėje valstybėje, jau esame išsakę.

Tai, kad šis asmuo buvo nušvilptas parodo, jog Kaune yra alternatyvi pozicija rinkimų rezultatams. Putin chuilo buvo laiku ir vietoje – ačiū prisijungusiems. Gėda organizatoriams“, – rašoma „Green White Boys“ socialinių tinklų įraše.

Užkliuvo draugiškas apsikabinimas su meru

2022 metais informacinių technologijų kompanija „Tesonet“ įsigijo 25 proc. kontroliuojančios bendrovės „Žalgiris group“ akcijų. Jos vadovas T. Okmanas taip pat pasirodė ant parketo ir draugiškai apkabino nušvilptą miesto merą.

Toks jo elgesys nepraslydo pro akis Kauno mylėtojai (kaip teigiama Kaunas2022 puslapyje – aut. pastaba) Dovilei Filmanavičiūtei, kuri savo „Facebook“ paskyroje apsikabinimą pakomentavo ironišku pastebėjimu.

„Bišk paaukoji Ukrainai, bišk apsikabini su krabu – nieko asmeniško, seniuk“, – rašė moteris.

Jos įrašas greičiausiai susijęs su tuo, jog pernai vykusios akcijos „Radarom“ metu, per valandos laikotarpį gyventojų suaukotą sumą „Tesonet“ pažadėjo padvigubinti. Taip ir padarė – šiek tiek virš milijono surinktą sumą jie padvigubino.

Vienas iš „Vičiūnų grupės“ savininkų V. Matijošaitis viešai kritikuojamas dėl vis dar tęsiamos verslo veiklos Rusijoje, kuri vis dar vykdo barbarišką karą Ukrainoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA