Mamas su mažyliais kviečia į edukaciją „Žaidimai pas Tiškevičius“ | Kas vyksta Kaune

Mamas su mažyliais kviečia į edukaciją „Žaidimai pas Tiškevičius“

Organizatorių nuotr.

Kauno rajono muziejus, bendradarbiaudamas su „Šeimos kelionės”, vasario 7 d. 11 val. kviečia į atvirą veiklą „Žaidimai pas Tiškevičius: ekskursija ir edukacija“ mamoms su mažyliais iki 1 m. Raudondvario dvaro parke ekskursiją vesianti profesionali gidė Evelina Kaveckienė pristatys ne tik dvaro architektūrą ir istoriją, bet ir papasakos kaip žaidė ir ko buvo mokomos grafų Tiškevičių atžalos. Trukmė – 40 min.

Po turo dalyviai bus pakviesti sušilti į Kauno rajono muziejų, kur lauks specialiai kūdikiams skirta edukacinė veikla. Trukmė – 30 min.

Edukacijos metu, klausant klasikinės muzikos bei Juozo Naujalio kūrinių, organizatoriai kvies patyrinėti dvaro parko gamtinę medžiagą.

Mažieji lankytojai ir tėvai mėgausis išskirtine pilies akustika ir smagiais atradimais liečiant įvairias tekstūras: čežinant džiovintus parko medžių lapus, čiupinėjant skirtingų temperatūrų akmenėlius ar tyrinėjant virvelių raizgalynes. Taktilinės sistemos stimuliavimas itin svarbus vaikų vystymuisi. Mokslininkai įsitikinę, kad „ilgalaikėje perspektyvoje, taktilinių pojūčių stimuliavimas turi įtakos mokymosi gebėjimams, socialiniam bei emociniam augimui“.

Būtina išankstinė registracija čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA