Kauno ugniagesiai gelbėtojai vadavo lede prišalusią gulbę | Kas vyksta Kaune

Kauno ugniagesiai gelbėtojai vadavo lede prišalusią gulbę

Skaitytojų nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Trečiadienio vakarą kaunietė Edita naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pranešė Nemuno saloje pastebėjusi lede prišalusią gulbę.

Kaip teigė skaitytoja, pastebėjusi prišalusį paukštį, ji iškart informavo tarnybas, tačiau gelbėjimo teko palaukti.

„Kaune, Nemuno saloje, prie pat pėsčiųjų tilto, vedančio nuo „Circle K“ degalinės iki Žalgirio arenos, dešinėje pusėje pastebėta apie 10 metrų nuo kranto prišalusi gulbė.

Informavau tarnybas telefonu 112, kol kas gulbės gelbėjimas neįvyko. Visai netoliese yra gaisrinė, gal galima išgelbėti vargšą paukštį nuo mirties…“ – trečiadienį, apie 17.30 val., pranešė moteris.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) duomenimis, iš laukinių gyvūnų globos centro pranešimas buvo gautas sausio 18 d., 01.09 val., kad Nemuno kanale, apie 10-15 m nuo kranto, prišalusi gulbė.

„Ledas per plonas, neišlaiko žmogaus, bijo įlūžti. Gelbėjimo rogėmis priplaukta prie gulbės, išlaisvintas paukštis parplukdytas į krantą“, – ketvirtadienį pranešė Kauno PGV.

Gulbė išvaduota ir perduota gyvūnų globos centro darbuotojams.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA