Tiesiogiai: prokuratūros komentaras dėl įtariamojo mergaitės pagrobimu suėmimo | Kas vyksta Kaune

Tiesiogiai: prokuratūros komentaras dėl įtariamojo mergaitės pagrobimu suėmimo

Trečiadienį ryte policija apklausė mergaitės pagrobimu įtariamą vyrą. Šiandien popiet Kauno apygardos prokuratūroje teikiamas komentaras dėl įtariamajam siūlomo suėmimo termino.

Anot generalinio komisaro Renato Požėlos, ikiteisminis tyrimas atliekamas dėl vaiko pagrobimo, tačiau tyrimo eigoje „gali atsirasti kitų straipsnių“. R. Požėla nekomentavo, ar įtariamasis pripažįsta savo kaltę.

„Aro“ pareigūnams antradienį apie 23 val. įėjus į garažą Technikos gatvėje ir sulaikius įtariamąjį, ginklų garaže nerasta. Mergaitė buvo tuoj pat perduota į saugią aplinką. Sulaikytas 42 metų vyras, kuris prievarta pagrobęs mergaitę ją laikė garaže.

Įtariamasis sulaikytas 48 valandoms.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad devynerių metų mergaitė iš namų esančių Kaune, Trešnių tak., išėjo sekmadienį, apie 16.30 val. Paskutinė žinoma jos buvimo vieta buvo Chemijos g. esanti stotelė.

Paskelbta devynmetės paieška, kurią vykdė gausios policijos pajėgos, Lietuvos Raudonojo Kryžiaus, Lietuvos šaulių sąjungos savanoriai, Viešojo saugumo tarnyba, šimtai pilietiškų kauniečių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA