Šalia „McDonalds“ Kaune atsidarė „Burger King“ | Kas vyksta Kaune

Šalia „McDonalds“ Kaune atsidarė „Burger King“

Ketvirtadienio vidurdienį Kaune, netoli „McDonald’s“ greito maisto restorano Pramonės prospekte, duris atvėrė ir „Burger King“.

Apie planuojamą naujo „Burger King“ restorano atidarymą žinia viešojoje erdvėje pasirodė gruodžio 4 dieną.

„Gruodžio 7 dieną 12.00 val. atidaromas dar vienas „Burger King“ restoranas Kaune, Pramonės pr. Atidarymo dieną visų apsilankiusių laukia 50 proc. nuolaida „Whopper“ mėsainiui. Taip pat antspaudų kortelės: įsigyk 4 kompleksus ir gauk nemokamą „Whopper“ mėsainį“, – skelbė „Burger King“ restoranas.

Visgi pasinaudoti specialiomis nuolaidomis ketvirtadienio vidurdienį suskubo nedaug kauniečių. Didesnio išalkusiųjų antplūdžio tikimasi vakare.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad buvo planuota, jog pirmasis Kaune greitojo maisto tinklo „Burger King“ stand alone tipo restoranas duris atvers 2022 m. rudenį. Tąkart skaičiuota, kad investicijos į šį projektą sieks daugiau kaip 1 mln. Eur.

Naujojo „Burger King“ plotas siekia 360 kv. m ir tai yra didžiausias „Burger King“ restoranas Lietuvoje. Restoranas turi „drive-in“ galimybę, tad maisto galima užsisakyti ir neišlipant iš automobilio. Šalia restorano įrengta 20 vietų automobilių stovėjimo aikštelė, yra galimybė įkrauti elektromobilius.

Statomas naujas „Burger King“ restoranas šių metų rugsėjį

Pirmasis „Burger King“ restoranas Kaune, prekybos ir laisvalaikio centre „Akropolis“, atidarytas 2021 metų gruodžio pabaigoje.

Beveik prieš 70 m. Jungtinėse Valstijose įkurtas ir šiuo metu daugiau nei 100 šalių veikiantis „Burger King“ yra antras didžiausias mėsainiais prekiaujantis restoranų tinklas pasaulyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA