„SEL“ skelbia žinią: Kaune surengs ilgai nematytą šou | Kas vyksta Kaune

„SEL“ skelbia žinią: Kaune surengs ilgai nematytą šou

Asociatyvi / Indrė Pix, Fotokadras nuotr.

Trečiadienio vakarą Egidijus Dragūnas paskelbė žinią – po 9 metų pertraukos grupė „SEL“ Kauno „Žalgirio“ arenoje surengs įspūdingą šou „360“.

Nors dar praėjusį savaitgalį Klaipėdoje praūžė „SEL“ koncertas su daug garso ir šviesų, E. Dragūnas, panašu, sustoti neketina ir skelbia apie būsimą šou.

„2014 m. Kaune, Kauno „Žalgirio“ arenoje „SEL“ įgyvendino projektą „360“ – tai padarė treti pasaulyje. 2015 metais – pakartojo ir sumušė patys savo rekordą.

Iki šio momento taip niekam ir nepavyko sumušti nei šio rekordo, nei įveikti šio galvosūkio. Po 9 metų grupė „SEL“ grįžta į „Žalgirio“ areną su šou „360“.

Rytoj 12:00 val. mes pradedam prekybą bilietais. Tapk istorijos dalim, nelik už durų, bus įspūdinga. Laikai jau kiti ir vaizdai bus kiti“, – apie būsimą koncertą feisbuke kalbėjo ir gerbėjus į šou kvietė E. Dragūnas.

Kaip skelbiama bilietai.lt internetinėje svetainėje, „SEL“ koncertas „Žalgirio“ arenoje įvyks 2024 m. gruodžio 14 d. Taip pat jau galima matyti ir bilietų kainas, kurios svyruoja nuo 49.50 iki 179.40 Eur. Bilietų pardavimai, kaip skelbė E. Dragūnas, prasidės rytoj, vidurdienį.

Primename, jog 2015-aisiais į koncertą „360 laipsnių“ standartus ir stereotipus laužantis grupės „SEL“ lyderis E. Dragūnas pritraukė pilną „Žalgirio“ areną. Buvo skaičiuojamas rekordas – koncerto paklausyti susirinko 21 tūkst. gerbėjų.

Šiam grandioziniam koncertui E. Dragūnas tąsyk išleido 400 tūkst. eurų. Daugiatūkstantinė minia šėlo ir mėgavosi šviesų bei garso šou, o dar prieš koncertą areną apšildė iš Didžiosios Britanikos atvykusi vietos žvaigždė Hilton Caswell.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA