Raudondvaryje sužibo pagrindinė Kauno rajono Kalėdų eglė | Kas vyksta Kaune

Raudondvaryje sužibo pagrindinė Kauno rajono Kalėdų eglė

Raudondvario kalėdinė eglė / R. Tenio nuotr.

Didžiųjų metų laukimo pradžią gruodžio 1-osios pavakarę Raudondvario dvare pažymėjo pagrindinės Kauno rajono Kalėdų eglės įžiebimas. Gyventojus pasitiko šventiškai pasipuošęs Raudondvario dvaras, į pilį vedanti kalėdinė alėja, daug šviesų, muzikos ir pakili artėjančių Šv. Kalėdų nuotaika.

„Kalbama, kad pilyje gyvena pabaisa, o kelią per mišką saugo apraizgę laukinės rožės. O ir rožės nepaprastos, jos – užkerėtos“, – tokiais žodžiais Raudondvario dvaro menų inkubatoriaus kieme įrengtoje scenoje prasidėjo šokio spektaklis–pasaka „Gražuolė ir pabaisa“, mažus ir didelius Kauno rajono Kalėdų eglutės įžiebimo dalyvius nukėlęs į burtų, bauginančios tamsos ir ją nugalinčio gerumo, meilės ir šviesos pasaulį.

Išsisklaidžius piktiems burtams, ir pasakoje, ir šventės scenoje prasidėjo šviesūs laikai. Mero ir Kalėdų senelio tandemui įžiebus eglutę, atsivėrė visas stebuklingas Raudondvario dvaro parko paveikslas.

Raudondvario dvare nuotaikingai pajudėti šįvakar kvietė grupė „Sisters on wire“. Taip pat šventinę atmosferą kūrė Raudondvario dvaro parke jau antrus metus veikiantis Kalėdų radijas, kuris suteikia galimybę kam nors padovanoti ar pačiam pasidžiaugti mėgstamu muzikos kūriniu, pasirinktu nuėjus į Kalėdų radijo internetinę svetainę.

Kalėdų radijas Raudondvario dvaro parke gros visą šventinį laikotarpį, todėl nepraleiskite progos pasidžiaugti mėgstamiausia muzikos daina arba pradžiuginkite kitą, padovanodami ypatingą muzikos kūrinį!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA