„Žalgirio“ fanai Vilniuje užkūrė žalią pragarą | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ fanai Vilniuje užkūrė žalią pragarą

Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Ryto“ susitikimą sostinėje sekmadienį turėtų stebėti apie tūkstantis žaliai baltų sirgalių. Didelė jų dalis nuo „Žalgirio“ arenos šiandien pajudėjo autobusais ir Vilniuje surengė triukšmingą eiseną.

Kaip prieš porą dienų socialiniame tinkle skelbė fanų grupuotė „Green White Boys“, svečių sektoriai 424-428 ASG arenoje beveik visiškai užpildyti. Nespėjusius įsigyti bilietų centralizuotai GWB ragino tai daryti patiems ir jungtis prie komandos palaikymo rungtynių metu.

Autobusų kolona iš Nemuno salos pajudėjo apie 13.30 val., o atvykus į Vilnių, visi žaliai balti sirgaliai nuo „Technopolio“ surengė eiseną, skandavo „Žalgirio“ palaikymo šūkius.

„Dar kartą primename, kad tai yra derbis ir jo metu budrumas niekada nepakenks. Išlaikyti budrumą itin kenkia alkoholis. Net nereikia sakyti, kad visi važiuojantys vyksta palaikyti komandos, o ne pažiūrėti krepšinio. Dainuojame, skanduojame garsiai ir aiškiai. Komandai šiuo metu reikia dar kartą pamatyti, kokį užnugarį ji turi net ir po keleto nesėkmių“, – feisbuke ragino GWB.

Kaip skelbta anksčiau, palaikyti „Žalgirį“ sostinėje turėtų kone tūkstantis kauniečių, o jiems šeimininkauti neleis vietiniai sirgaliai, sulaukę progos savo gretomis užpildyti keliskart didesnę erdvę nei įprasta. Į mačą ASG arenoje parduota apie 10 tūkst. bilietų.

„Savo ruožtu sieksime dominuoti ASG arenoje. Mes vykstame ne tam, kad būtume tiesiog girdimi ar matomi. Mes savo spalvomis bei skanduotėmis norime užgožti namų komandą“, – teigė GWB.

Ginčo kamuolys „Žalgirio“ ir „Ryto“ susitikime išmetamas 17.20 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA