Artimieji prašo pagalbos: vyras paskutinįkart pastebėtas prie viešbučio Kauno centre | Kas vyksta Kaune

Artimieji prašo pagalbos: vyras paskutinįkart pastebėtas prie viešbučio Kauno centre atnaujinta - vyras surastas

R. Tenio, Kauno AVPK, asm. archyvo nuotr.

Ketvirtadienį iš namų Šlienavoje išėjęs vyras vis dar ieškomas. Artimųjų žiniomis, paskutinįkart jis pastebėtas Kauno centre – dingusįjį užfiksavo vaizdo stebėjimo kameros.

Šeštadienį „Kas vyksta Kaune“ redakcijai parašęs vyras nurodė, kad paskutinį kartą Salva Maravičius matytas penktadienį, apie 22 val., Kaune, prie „Moxy“ viešbučio. Iki dabar neatsirado.

„Prašome pagalbos, gal kas vyrą matė ar turi bet kokios informacijos apie jį. Prašome susisiekti su Kauno policija ar skambinti numeriu +37060071603. Būsime laibai dėkingi už pagalbą!“ – skelbiama naujienų portalui atsiųstame pranešime.

Kaip rašyta penktadienį išplatintame Kauno apskrities VPK pranešime žiniasklaidai, 1950 m. gimęs S. Maravičius iš namų, esančių Kauno rajone, Šlienavos kaime, išėjo spalio 5 d., nuo 10.00 val. iki 12.00 val.

Dingęs vyras yra apie 180 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo. Juodais, šiek tiek pražilusiais plaukais, vaikšto su lazdele.

Asmenys, žinantys vyro buvimo vietą, jį matę ar galintys suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, taip pat gali kreiptis į Kauno apskrities VPK Kauno rajono PK pareigūnus telefonu 8 700 600 99 arba 112, arba el. paštu [email protected].

Atnaujinta spalio 8 d., 10.45 val.

Kauno policija sekmadienio rytą informavo, kad vyras vakar, apie 22.00 val., rastas Kauno rajone ir perduotas artimiesiems. Pareigūnai dėkojo už pagalbą vykdant paiešką.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA