Į parodą Kauno „Žalgirio“ arenoje plūdo minios lankytojų | Kas vyksta Kaune

Į parodą Kauno „Žalgirio“ arenoje plūdo minios lankytojų tai 15-oji paroda „Rinkis prekę lietuvišką 2023“

/ R. Tenio nuotr.

Penktadienį prasidėjo 15-oji paroda „Rinkis prekę lietuvišką 2023“, kuri tris dienas kvies visus svečius į Kauno „Žalgirio“ areną. Čia jūs rasite lietuviškus produktus ir gaminius siūlančius verslininkus, kurie šimtuose skirtingų stendų pristatys savo produktus. Šį ryta įteikti ir parodos medaliai dėl kurių varžėsi net 113 unikalių produktų.

Parodos tikslas – skatinti Lietuvoje sukuriamų produktų vartojimą, palaikyti Lietuvos gamintojus ir jų veiklos plėtrą tiek Lietuvoje, tiek užsienyje.

Besilankantieji parodoje galės pasinaudoti proga paragauti čia pristatomų maisto ir gėrimų degustacijose, iš arčiau susipažinti su kosmetikos, buitinės chemijos, aprangos bei aksesuarų asortimentu, interjero bei dizaino sprendimais būstui ir interjerui. Išskirtinai parodos metu, pirkėjams taikomos nuolaidos, specialūs pasiūlymai bei dovanos.

Pirmajame „Žalgirio“ arenos aukšte parodos pirkėjus tradiciškai pasitiks specializuota mados kūrėjų erdvė – „Mados pasažas 2023“. Šioje erdvėje savo sukurtus mados, stiliaus, dizaino, aksesuarų gaminius pristatys dizaineriai, kūrėjai, juvelyrai iš visos Lietuvos. „Mados pasaže 2023“ pirkėjų lauks beveik 80 skirtingų gamintojų ir prekės ženklų, todėl išsirinkti sau tinkamą pirkinį galės bene kiekvienas lankytojas.

Parodoje veiks ir mokslo įstaigų prisistatymo erdvė „Kompetencijų ir įgūdžių POP UP“. Čia – Kauno regione veikiančių universitetų, kolegijų, profesinio rengimo centrų atstovai patars visiems, kuriems tai įdomu, kompetencijų ugdymo ir įgūdžių lavinimo klausimais, pristatys savo atstovaujamų įstaigų mokslo produktus. Tad kiekvienas galės įsitikinti, kad ne tik mokslo vaisiai, bet ir jo šaknys gali būti saldžios!

Visas tris parodos dienas, „Žalgirio“ arenoje netrūks tiek verslui, tiek ir parodos lankytojams skirtų renginių. Pirmąją parodos dieną, penktadienį, jau šeštus metus iš eilės verslo atstovus į konferenciją kviečia Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai kartu su Eksportuotojų klubu ir Enterprise Europe Network tinklu – „EKSPORTO KODAS: Drąsiai / Kryptingai / Tvariai”.

Spalio 6-tąją, verslas ir parodos lankytojai kviečiami apsilankyti ir Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacijos organizuojamame forume „Pramonės transformacija: įgūdžių ir kompetencijų revoliucija“, kuriame valdžios institucijų, mokslo atstovai, verslo vadovai susitiks diskutuoti apie skaitmeninius bei žaliuosius įgūdžius, tinkamą aplinką ir technologijas dirbančiųjų kompetencijoms stiprinti bei įgūdžių komercinimo gebėjimus.

Pirmąją parodos dieną, „Žalgirio“ arenos VIP renginių salėje, parodos lankytojai galės nemokamai įsitraukti į organizuojamus seminarus bei pranešimus.

Parodos „Rinkis prekę lietuvišką 2023“ atidarymo metu aukso medaliais apdovanoti geriausiais šiais metais įvertinti produktai ir sukurti gaminiai – verčiausiems šio titulo, išdalinti 47 aukso medaliai – tarp jų ir Kauno kūrėjai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA