Dalijamasi paskutine Rūlės daina: žodžiai priverčia susimąstyti | Kas vyksta Kaune

Dalijamasi paskutine Rūlės daina: žodžiai priverčia susimąstyti

tv3.lt 2023/09/28 14:55
Rolandas Skripkaitis / P. Lileikio nuotr.

Ketvirtadienį Lietuvą sukrėtė skaudi žinia – mirė realybės šou „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjęs 43-ejų Rolandas Skripkaitis-Rūlė. Vyro kūnas buvo rastas upėje. Jo artimas bičiulis Vilius Krivickas, taip pat dalyvavęs šiame projekte, pasidalino vyro sukurta daina, kurios žodžiai yra ypač jautrūs.

„Paskutiniu metu, kartu su Rūle lipdėme jo kurtas, naujas dainas. Kartu rašydavom joms muziką. Įrašinėjom jo kurtą poeziją. Čia paskutinis jo įrašas, kuris vadinasi „Pakeliui“, – jautria daina dalinasi draugas.

Dainoje skambantys žodžiai suvirpina širdį ir priverčia susimąstyti:

Mes pakeliui

Į ten, kur skrenda

Kai ateina ruduo

Tiems, kas supranta

Kad saulė geriau

Nei apsiniaukęs rytas

Ša, tyliau

Ar matai,

Ten toli rytas

Įaugęs į beržą, prisimena tolius

Kai jaunas dar buvau,

Ką tik iškastas molis,

Iš kurio nedalinti,

Praradęs Dievo kantrybę,

Šventai nusikeikė

Ir padovanojo ramybę

Draugai prisimena kaip neeilinę asmenybę

„Vakar išėjo mano draugas, Rolandas Skripkaitis, dar visiems geriau žinomas kaip Rūlė, iš projekto „Kelias į žvaigždes“… Jis buvo ne eilinė asmenybė, su savo pasaulėžiūra, su savo pasauliu.. jis buvo kitoks…jis buvo tikras.

Vieni jį mylėjo, kitiems jis nepatiko, bet jis visada buvo sąžiningas prieš save ir prieš kitus.. ir man visada buvo įdomu su juo pakalbėti egzistencializmo klausimais, pakalbėti apie supuvusią sistemą, susvetimėjusius vienus kitiems žmones“, – brangiais prisiminimais dalinasi V. Krivickas.

„Jis mane vadino broliu, kaip ir visus savo draugus, nes suprato, kad šiam pasauly viskas yra viena. Kiekvieną kartą prašydavo, kad iš savo kelionių jam parvežčiau akmenuką. Iš paskutinės kelionės jam parvežiau tris. Visus skirtingus, visus įdomius, kaip ir pats Rūlė. Tik gaila, kad jų jau jam nepaduosiu. Jis surado ramybę, kurios ieškojo jo siela. Ilsėkis“, – liūdesio neslėpė draugas.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA