Tiesioginė transliacija: Kaune pirmą kartą pasirodo „mačiūniukai“ | Kas vyksta Kaune

Tiesioginė transliacija: Kaune pirmą kartą pasirodo „mačiūniukai“ tiesioginės transliacijos įrašas

Intelektualusis miesto karnavalas „Fluxus festivalis“ jau šeštą kartą rugsėjo 8 d. pakvies manifestuoti laisvę, kūrybiškumą ir įvairovę.

Nusileidus saulei, pėstieji vėl atsiims gatvę, nors ir kelioms valandoms. Kopdami į Parodos kalną kasdienybę jie transformuos į unikalias, linksmas ir įdomias patirtis, apie kurias galėtų kalbėtis visus metus.

Įsikūniję į personažus, apsirengę keisčiausiais kostiumais visi miesto ir šalies gyventojai kviečiami ir toliau kurti bei auginti festivalį, tai galimybė patikėti savo galia kurti ir keisti miestą, o nebūti tik jame vykstančių procesų stebėtoju.

Šiandien Parodos g. 1, prie namo, kuriame gyveno Jurgis Mačiūnas, improvizuoto, teatralizuoto ir netradicinio renginio metu šių metų festivalio režisierius Tomas Erbrėderis pristatys naujus Parodos kalno kelio ženklus, kurie įsigalios nuo penktadienio.

Šio pristatymo metu vyks ir performansas, kuriame pirmą kartą pasirodys ir festivalio personažai mačiūniukai – instruktoriai, kurie didįjį penktadienį padės nusimesti rimties ir kasdienybės naštą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA