„Nemuno7“ antrojo sezono uždarymas – nepaprastos muzikinės kelionės kulminacija | Kas vyksta Kaune

„Nemuno7“ antrojo sezono uždarymas – nepaprastos muzikinės kelionės kulminacija

„Nemuno7“ atidarymas / M. Plepio nuotr.

Rugsėjo 9 d. (šeštadienį) 19.00 val. Zapyškyje, Kauno rajone, Kultūros laivo-žemkasės „Nemuno7“ scenoje pasirodys trys nepaprastos muzikinės grupės – Driezhas su Patriu, „Colours of Bubbles“ ir svečiai iš Graikijos „Mechanimal“. Prisijunkite prie mūsų ir dalyvaukite užburiančioje paskutinėje, 10-ojoje „Nemuno7“ koncertų ciklo „Atviros tėkmės“ dalyje.

Kaip rašoma „Nemuno7“ pranešime žiniasklaidai, pirmieji sąraše – intriguojantis muzikinis etno-elektro meistro „Driezho“ (Kristijonas Lučinskas) ir garso menininko ir violančelininko Patrio Židelevičiaus duetas. Specialiai „Nemuno7“ koncertui suburtas duetas pasiūlys aštrių ir harmoningų industrinių ritmų mišinį, elektro ir violončelės garsų sintezę ir beribius bendrus kūrėjų muzikinius ieškojimus.

„Driezho“ (Kristijonas Lučinskas) ir garso menininko ir violančelininko Patrio Židelevičiaus duetas / Organizatorių nuotr.

Muzikinė kelionė tęsis su retro-futuristine industrial-punk energija, kurią skleidžia iš Atėnų (Graikija) atvykę „Mechanimal“. Jų eksperimentinis skambesys, kuriame unikaliai dera laužyti ritmai, industriniai garsai ir postpanko melodijos, su apokaliptiniu užsidegimu ir žmogiškumu perteiks šio laikmečio chaosą.

„Mechanimal“ / P. Tavitian nuotr.

Pabaigai – Lietuvos roko scenos galiūnai „Colours of Bubbles“. Ši Šiauliuose gimusi grupė gali pasigirti ne tik įspūdinga 8 albumų diskografija ir publikos pripažinimu, bet ir ypatingai nuoširdžiais ir galingais gyvais pasirodymais. Jų autentiškumas, stilius ir kokybė suskamba tiek jaukiose pogrindžio salėse, tiek didžiosiose scenose, tad „Nemuno7“ sezono uždarymo koncerte būkite pasiruošę ypatingai ritmų ir emocijų tėkmei.

„Colours of Bubbles“ / Shukowski nuotr.

Uždarymo koncertas – dešimtoji ciklo „Atviros tėkmės“ dalis. Antrojo sezono metu „Nemuno7“ scenoje pasirodė daugiau nei 10 grupių ir muzikos kompozitorių, kurių kiekvienas pristatė savo unikalų stilių. Jų spektras svyravo nuo etno melodijų iki novatoriškų perkusijos eksperimentų, nuo didžėjų setų iki svaiginančių dark world stiliaus gelmių. Atsisveikinimas su šiuo nepaprastu Kultūros laivo-žemkasės „Nemuno7“ sezonu žada būti didingas finalas, kurio nerekomenduojama praleisti.

Būkite pasiruošę ir laukiame Zapyškyje rugsėjo 9 dienos vakarą.

Koncertas – nemokamas.

„Nemuno7“ yra „Kaunas ir Kauno rajonas – Europos kultūros sostinė 2022“ programos palikimas. Projekto finansuotojas ir savininkas – Kauno rajono savivaldybė. Koordinatorius – Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centras.

Daugiau apie renginį rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA