Rugsėjo 1-osios proga Kaune vyks nemokamas Remio Retro ir kitų atlikėjų koncertas | Kas vyksta Kaune

Rugsėjo 1-osios proga Kaune vyks nemokamas Remio Retro ir kitų atlikėjų koncertas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Rugsėjo 1-ąją Kaunas paminės triukšmingai ir šokio žingsneliu. Skelbiama, kad Mokslo ir žinių dienos proga rengiamame nemokame koncerte pasirodys ne tik žinomi, bet ir skandalingi atlikėjai. Ąžuolyno pašonėje esančioje Sporto aikštėje koncertas prasidės nuo 19 val.

Kauno miesto savivaldybė skelbia, kad Rugsėjo 1-osios vakarėlį atidarys Gamka, toliau į sceną žengs ir naujiems mokslo metams tinkamą toną (koncertas vadinasi „Mokslai palauks!“) užduoti padės Proflame.

21 val. publiką kvies šokti Angelou, o 21.50 val. ant scenos lips ir skandalingasis kaunietis Remis Retro. Mokslo ir žinių dienos koncertą vainikuos bei nepamirštamą gitarų skambesį dovanos roko grupė „jautì“.

Daugiau informacijos apie nemokamą koncertą ir papildomas pramogas renginio organizatoriai kol kas neskelbia.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad pernai Rugsėjo 1-osios koncertą vainikavo „OG Version“ pasirodymas, kurio metu neišvengta incidentų. Didelėje minioje susidarė ratas, kuriame prasidėjo šokių mūšiai, tačiau ilgai netrukus čia įvyko ir kitoks mūšis. Iš vienos pusės rato keli asmenys perėjo tuščią erdvę ir čiupę kitą koncerto klausytoją ėmė jį mušti.

Šiemet Kauno kultūros centras, užsakydamas atlikėjų paslaugas, tikėtina, bandant apsidrausti nuo panašių incidentų, įtraukė papildomas sutarties sąlygas:

„Draudžiama bet kuri žodinė, rašytinė medžiaga, bet kuris vaizdas arba bet kuris kitoks idėjų ar teorijų pateikimas, propaguojantis, skatinantis arba kurstantis neapykantą, diskriminavimą ar smurtą, nukreiptą prieš asmenį arba asmenų grupę dėl rasės, odos spalvos, kilmės arba tautinės ar etninės kilmės, taip pat religijos ir politikos, jeigu tai naudojama kaip pretekstas kuriam nors iš šių veiksnių.“

Remiui atstovaujančiai MB „Bus pristumta“ už koncerto paslaugas bus sumokėta 3500 eurų, „jautì“ atstovaujančiai MB „Daugiau šviesos“ – 3630 eurų, Gamkai atstovaujančiai VšĮ „Kūrybinių industrijų projektai“ – 2000 eurų, Proflame – 1210 eurų su visais mokesčiais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA