Rokerio Luko pravarde išgarsėjęs atlikėjas su žmona Oksana Kaune surengė smagų kūdikio lyties atskleidimo vakarėlį | Kas vyksta Kaune

Rokerio Luko pravarde išgarsėjęs atlikėjas su žmona Oksana Kaune surengė smagų kūdikio lyties atskleidimo vakarėlį

delfi.lt 2023/08/15 15:28
„Instagram“ nuotr.

Lukas Liepinaitis žinomas kaip Rokeris Lukas kartu su žmona Oksana netrukus džiaugsis šeimos pagausėjimu. Bene prieš metus vestuves atšokusi pora neseniai savo sekėjams pranešė, kad jų šeimą papildys berniukas. Kūdikio lytis buvo atskleista įspūdingai.

Šventės akimirkomis šeima pasidalijo su savo sekėjais socialiniuose tinkluose. Įamžintuose kadruose matyti, kad lyties atskleidimo vakarėlis buvo surengtas Kaune esančiame aerodrome. Po šeimą praskridęs lėktuvas leido suprasti, kad jiems gims berniukas. „Kiekvieną progą norisi minėti ir švęsti!“ – šalia nuotraukų, kuriomis pasidalino ir su „Delfi“ skaitytojais, rašė O. Liepinaitienė.

„Delfi“ primena, kad 2022 metais, liepos 19-ąją Sasnavos Švč. Mergelės Marijos vardo Bažnyčioje amžinąją meilę prisiekė L. Liepinaitis ir jo mylimoji, grožio procedūrų specialistė Oksana.

Pora džiugia žinia, kad tapo vyru ir žmona, pasidalijo socialiniuose tinkluose. „Liepinaičiai!“ – džiaugėsi jaunavedžiai. Poros įrašą papuošė ir daili vestuvinė nuotrauka, kurioje jaunieji romantiškai pozavo šalia lėktuvo.

Kiek anksčiau, prieš tuoktuvių ceremoniją, jiedu savo artimuosius kvietė į savo meilės šventę.

„Liepos 19-ąją – magiškų skaičių derinys ir mūsų meilės užtvirtinimas prieš Dievą. Pašėlusiu ritmu, drąsiai ir koja kojon žengiame link santuokos. Lauksime visų giminių, draugų ir pažįstamų 12 val. Sasnavos Švč. Mergelės Marijos vardo Bažnyčioje, Marijampolės apskr“, – kvietimu dalijosi pora.

Lukas ir Oksana susižadėjo 2021-ųjų metų spalio 2-ąją. Piršlybos įvyko saulėtoje Ispanijoje, kur garsusis rokeris su išrinktąja Oksana tuomet atostogavo. „Duos Jis paprastą skelbimą. Lukas ieško sau žmonos. Ir įvyks pasikeitimas. Rokeris greit susituoks! Spalio 2 d. mūsų šeštos draugystės metinės ir diena, kai sutikau būti TAVO žmona“, – rašė Luko išrinktoji Oksana feisbuke.

Prieš kelerius metus po daug laiko TV eteryje pasirodęs Lukas pasakojo, kad nors šiandien jis atrodo santūrus ir gyvena įprastą gyvenimą, mažai kas žino, kad vaikystėje jo kasdienybė buvo užpildyta nesibaigiančiais koncertais, begaline šlove ir net triženkliais honorarais. Vis tik nei tėtis, nei Luko mama nemanė, kad viso to kaina bus tokia didelė – mat mažam berniukui baigus pirmąją klasę šeimą pasiekė tragiška naujiena: jūsų vaikas serga.

„Kaip dabar pamenu, gydytojai Kaune pasakė, kad du metus turėsiu praleisti lovoje. Mamai buvo šokas. Važiavom iš ligoninės pas tetą Garliavoje. Visas stoteles pravažiavom, mama net nesuvokė, kur mums išlipti. Vairuotojas atsisuko ir sako: „Tai kur jūs važiuojat, nes mes jau sukamės.“

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA