Rokeris Lukas užaugo ir vedė savo išrinktąją | Kas vyksta Kaune

Rokeris Lukas užaugo ir vedė savo išrinktąją

delfi.lt 2022/07/19 22:22
Asm. archyvo, „Instagram“ nuotr.

Daugeliui Luko Liepinaičio pavardė galbūt nėra lengvai atpažįstama, tačiau ištarus Rokerio Luko slapyvardį, ne vieno atmintyje iškyla berniuko su odine striuke ir motociklu vaizdinys. Tiesa, šiandien vaikinas ne tik užaugo, o ir tapo vyru – antradienį jis vedė savo mylimąją.

Liepos 19-ąją Sasnavos Švč. Mergelės Marijos vardo bažnyčioje amžinąją meilę prisiekė L. Liepinaitis ir jo mylimoji, grožio procedūrų specialistė Oksana.

Pora džiugia žinia, kad tapo vyru ir žmona, pasidalijo socialiniuose tinkluose. „Liepinaičiai!“ – džiaugėsi jaunavedžiai. Poros įrašą papuošė daili vestuvinė nuotrauka, kurioje jaunieji romantiškai pozavo šalia lėktuvo.

Kiek anksčiau, prieš tuoktuvių ceremoniją, jiedu artimuosius kvietė į savo meilės šventę. „Liepos 19-ąją – magiškų skaičių derinys ir mūsų meilės užtvirtinimas prieš Dievą. Pašėlusiu ritmu, drąsiai ir koja kojon žengiame link santuokos. Lauksime visų giminių, draugų ir pažįstamų 12 val. Sasnavos Švč. Mergelės Marijos vardo Bažnyčioje, Marijampolės apskr.“ – kvietimu dalijosi pora.

„Delfi“ primena, kad Lukas ir Oksana susižadėjo 2021-ųjų metų spalio 2-ąją. Piršlybos įvyko saulėtoje Ispanijoje, kur garsusis rokeris su išrinktąja Oksana tuomet atostogavo.

„Duos Jis paprastą skelbimą. Lukas ieško sau žmonos. Ir įvyks pasikeitimas. Rokeris greit susituoks! Spalio 2 d. mūsų šeštos draugystės metinės ir diena, kai sutikau būti TAVO žmona“, – rašė Luko išrinktoji Oksana feisbuke.

Prieš kelerius metus po ilgos petraukos TV eteryje pasirodęs Lukas pasakojo, kad nors šiandien jis atrodo santūrus ir gyvena įprastą gyvenimą, mažai kas žino, kad vaikystėje jo kasdienybė buvo užpildyta nesibaigiančiais koncertais, begaline šlove ir net triženkliais honorarais. Vis tik nei tėtis, nei Luko mama nemanė, kad viso to kaina bus tokia didelė – mat mažam berniukui baigus pirmąją klasę šeimą pasiekė tragiška naujiena: jūsų vaikas serga.

„Kaip dabar pamenu, gydytojai Kaune pasakė, kad du metus turėsiu praleisti lovoje. Mamai buvo šokas. Važiavom iš ligoninės pas tetą Garliavoje. Visas stoteles pravažiavom, mama net nesuvokė, kur mums išlipti. Vairuotojas atsisuko ir sako: „Tai kur jūs važiuojat, nes mes jau sukamės.“

Per beveik dvidešimt metų trukusią Luko karjerą šeimai teko patirti visko. O apie neeilinį savo vaiko gyvenimą ir jo laukiančius išbandymus jie suprato Lukui vos gimus.

„Visada buvau kitoks. Išsišiepęs iki ausų ir labai drąsus. Būnant vienerių man net dantys buvo sudygę, kalbėjau ir net dainavau. O vėliau viską dariau priešingai nei kiti. Todėl kai tėvai nuvežė į vaikų choro atranką, iš karto sužavėjau vadovę savo pirmais judesiais ir žodžiais. Vaikų klausia, ar mėgsta vadovę, visi sako „taaaaaip“. O aš – „ne“. Tai tikriausiai atkreipė jos dėmesį, nes ji mane pradėjo stumti į priekį.“

Būdamas ketverių Lukas jau karaliavo visose miesto šventėse, festivaliuose ir net apdovanojimuose bei su begaline šypsena priimdavo jam gyvenimo siunčiamas dovanas. Viena ryškiausių – tiesiai iš Vytauto Šapranausko rankų atkeliavusi „Pūko“ statulėlė. Vis tik šlovė turi savo kainą, vaiko savaitgaliai buvo begalinis darbas.

Judrus vaikas neatlaikė. Ir vieną dieną šeima suprato, kad karjerą teks pristabdyti. Mat Lukui buvo diagnozuota liga, net dvejiems metams jį izoliavusi nuo šeimos, todėl judrų gyvenimą Vilkaviškyje netrukus pakeitė vieniša sanatorijos palata Kaune.

Vėliau buvo surastas būdas savaitgaliais Luką matyti namuose ir vėl pabandyti atgaivinti berniuko karjerą. Vaikas sugrįžo į sceną, tiesa, ne toks, koks buvo: „Koncertuodavau sėdėdamas ant kėdės. Mane išstumdavo į sceną ant kėdės su ratukais ir koncertuodavau sėdėdamas.“

Daug kas pasakys, kaip galima taip elgtis su vaiku ir sergantį jį leisti ant scenos? Tačiau būtent tai Luką ir išgydė. Energingas vaikas būtų paskendęs liūdesyje gulėdamas sanatorijoje, todėl galimybė savaitgalius leisti namuose ir ant scenos jam buvo tarsi išsigelbėjimas. Lukas iš gydymo įstaigos buvo išrašytas anksčiau nei visi kartu su juo gulėję vaikai.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA