I. Voveris namus Kaune galimai apvogti bandžiusį vaiką partrenkė automobilis | Kas vyksta Kaune

I. Voveris namus Kaune galimai apvogti bandžiusį vaiką partrenkė automobilis

/ I. Voveris „Instagram“ įrašo stop kadras

Socialiniame tinkle „Instagram“, Kaune gyvenanti Ieva Voveris, pasidalijo šokiruojančia istorija, kaip į jos namus bandė įsilaužti vagys. Jos vyrui pradėjus vytis ilgapirščius, vos po kelių akimirkų nutiko nelaimė. Į Breslaujos gatvę išbėgusį, vos 13 metų, berniuką partrenkė automobilis. Jis išvežtas į gydymo įstaigą.

„Kažkas tika į namus įsilaužė ir mano raktus jau čiupo mašinos. Ačiū dievui su Andrium buvau, tai Andrius dabar nuvarė, nes pamatė kur jie nubėgo. Žodžiu, vytis su mano mašiną. Nu čia man tikrai reikia saugumo kamerų.

Taip guliu lovoj, visai jau viskas, tokia jau make up’ą nusiplovus. Kažkas taip įvaro į namus toksai triukšmas, garsas. „Čiupk raktelius, va pažiūrėk „Toyotos“ raktai ta ta ta“. Aš pripratus, kad mano Andrius grįžta naktį, bet šiandien kažkaip jisai nedirbo, visa kažkaip jie metė tuos raktus ir kažkur nubėgo. Tai Andrius sako, varau juos pasivyt“, – iš karto po netikėto įsilaužimo savo sėkėjams pasakojo I. Voveris.

Po kelių akimirkų moteris pasidalijo vaizdais, kuriuose matyti sambrūzdis ant gatvės šalia jos namų, matyti, kaip ant gatvės guli žmogus, renkasi specialiosios tarnybos.

„Gatvėj žmonės guli, tai aš nežinau ar čia Andrius juos pasivijo, nes mašina atrodo tai kaip mano. Tikiuosi jis jų nenutrenkė. Policijos privažiavo“, – pasakojo I. Voveris, stebėdama įvykius per langą.

Moteris nusprendė nueiti pasižvalgyti ir pažiūrėti kas įvyko šalia jos namų ir pastebėjo ant gatvės gulintį žmogų.

„Taip sakant, nu čia tie kur įsilaužė į mūsų namus. Kažkas partrenkė juos, jie bėgo nuo mūsų.

Aš Andriui sakau, tai kas čia buvo? Andrius sako, jie mane pamatė, nes jie jau namuose jį matė, kai lupo mano mašinos raktus, Andrius išbėgo sako, ką jūs čia darot. Sako, tai kaip mane pamatė, kaip šoko į gatvę, tai iš karto mašina partrenkė. Tai ne mes partrenkė, bet kažkas kitas. Ačiū dievui, kad gyvas tas berniukas liko, jam 13 metų“, – šokiruojančia įvykių atomazga dalijosi I. Voveris.

„Va kas liko iš mašinos, liudininkų turim daug, net ir žmonės matė, kaip laužėsi pas mus“, – pasakojo sudaužyto automobilio vaizdais pasidalijusi moteris.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, liepos 27 d. apie 21.30 val. Kaune, Breslaujos g., automobilis „VW Passat“, vairuojamas moters (gim. 2001 m.), kliudė, pirminiais duomenimis, į važiuojamąją kelio dalį išbėgusį nepilnametį (gim. 2010 m.). Dėl patirtų sužalojimų nepilnametis pristatytas į gydymo įstaigą.

Policijos pareigūnai pranešimo apie pasikėsinimą apvogti namus nėra gavę.

Berniukas patyrė stiprius sužalojimus, kaip nurodė Greitosios medicinos pagalbos tarnybos pamainos vyresnysis gydytojas, vaiko būklė buvo vidutinio sunkumo. Jis patyrė blauzdos, šlaunikaulio ir peties traumą. Po eismo įvykio vaikas buvo sąmoningas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA