Kauno rajono šeima sparčiai auga: gimė 700-asis šių metų kūdikis | Kas vyksta Kaune

Kauno rajono šeima sparčiai auga: gimė 700-asis šių metų kūdikis

Kauno rajone gimė 700-asis šių metų kūdikis / KRS nuotr.

Kauno rajono šeima sparčiai auga – vos prieš tris savaitės savivaldybė sveikino 600-ąjį šių metų kūdikį, o jau dabar Civilinės metrikacijos skyriuje užregistruotas 700-asis šiais metais pakaunėje gimęs kūdikis. Juo tapo Olivija Grabažiūtė, gimusi liepos 18 dieną, rašoma Kauno rajono savivaldybės internetinėje svetainėje.

Visai Grabažių šeimynai ši diena išties įsimintina – pora mini savo 10-ąsias pažinties metines, taip pat 5-ąsias vestuvių metines. Tad nenuostabu, kad ir dukra tapo jubiliejiniu kūdikiu.

„Kai paskambino iš Civilinės metrikacijos ir pasakė, kad Olivija tapo 700-uoju kūdikiu, nepatikėjom, mums tai buvo labai netikėta. Bet, matyt, taip lemta – šie metai mūsų šeimai yra jubiliejiniai“, – prisiminė mergaitės tėtis Martynas Grabažius. Vyras juokavo, kad gal verta įsigyti loterijos bilietą, juk toks sėkmingas mėnuo.

Mažylė yra Brigitos ir Martyno Grabažių pirmagimė. Šeima šiame krašte yra naujakuriai, Garliavos apylinkių seniūnijoje, Jonučių II kaime jie apsigyveno tik kovo mėnesį. Pora kilusi iš Jonavos, susipažino dar mokykloje, vestuves atšventė 2018 metais.

„Abu seniai dirbame Kaune, aš esu vaikų psichologė, o vyras atsakingas už IT projektus. O gyventi didmiestyje ne mums, nenorėjome šurmulio, mums patinka gamta, ramybė – taip savo namus radome Kauno rajone“, – sakė Brigita.

Pora šeimos pagausėjimo laukė gana ilgai, bet ir čia juos lydėjo tam tikri simboliai. Pernai per vaisines vestuvių metines vyras žmonai padovanojo citrinmedį, o netrukus sužinojo, kad turės kūdikį. Tad vaisinės vestinių metinės buvo išties vaisingos Grabažių šeimai.

Kadangi vaikų norėjo jau seniai, apie jų vardus kalbėjo daug, bet išsirinkti nesisekė. „Kai tik sužinojau, kad laukiuosi, kažkodėl vardas pats atėjo – Olivija. Su vyru net nežinojom, ko laukiuosi ir juokėmės, kad jeigu bus berniukas, vardo jam neturim“, – linksmą vaiko vardo atsiradimo istoriją papasakojo mažylės mama.

Šiandien į Raudondvario dvarą pasveikinti naujosios rajono gyventojos atvyko ir vicemeras Paulius Visockas.

Jis mažylės tėvams įteikė kūdikio knygą, kurioje jie galės fiksuoti svarbiausias dukrelės gyvenimo akimirkas ir tradiciškai dovanojamą kūdikio kraitelį. Taip pat šeimai buvo perduoda ir Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centro dovana – nemokamas 1 val. plaukimas laivu „Zapyškis“.

„Linkiu Jums ramaus ir sveiko augimo, o Olivijai – gražių vaikystės svajonių“, – sveikino P. Visockas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA