Pareigūnus kaunietis pasitiko su plyta rankoje: išplūdo necenzūriniais žodžiais ir apgadino tarnybinį automobilį | Kas vyksta Kaune

Pareigūnus kaunietis pasitiko su plyta rankoje: išplūdo necenzūriniais žodžiais ir apgadino tarnybinį automobilį

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Sekmadienį dėl smurto orderio atvykusius pareigūnus kaunietis pasitiko ne svetingai. Sviedęs plytą, apgadino tarnybinį automobilį.

Policijos departamento duomenimis, liepos 23 d. apie 12 val. Kaune, Kranto 19-oje gatvėje, namo kieme, policijos pareigūnams tikrinant kaip asmenys laikosi apsaugos nuo smurto artimoje aplinkoje orderio įpareigojimų, 1990 metais gimęs vyras pradėjo elgtis agresyviai, įžeidinėti pareigūnus necenzūriniais žodžiais bei metė plytą į tarnybinį automobilį „VW Caddy“.

Išpuolio metu apgadintos tarnybinio automobilio galinės durys ir įskeltas galinis žibintas.

Vyrui surašyti protokolai pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 489 str. 2 d. (Lietuvos Respublikos apsaugos nuo smurto artimoje aplinkoje įstatymo pažeidimas), 506 str. (Statutinių valstybės tarnautojų, karo policijos, Lietuvos Respublikos vadovybės apsaugos tarnybos ar žvalgybos pareigūnų teisėtų nurodymų ar reikalavimų nevykdymas), 508 str. (Statutinio valstybės tarnautojo, kario ar žvalgybos pareigūno garbės ir orumo pažeminimas).

Surinkta medžiaga pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 187 str. 1 d. (Turto sunaikinimas ar sugadinimas).

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA