Nemokama Šeimų šventė Raudondvario dvare džiugins ekskursijomis, koncertais ir įdomiomis veiklomis – Kas vyksta Kaune

Nemokama Šeimų šventė Raudondvario dvare džiugins ekskursijomis, koncertais ir įdomiomis veiklomis

Šeštadienį, gegužės 11 dieną, visos Lietuvos šeimos kviečiamos į Raudondvario dvarą, kur vyks nuotaikinga ir daugybę pramogų pasiūlysianti Šeimų šventė bei Muziejų naktis.

Raudondvario dvaras paruošė įspūdingą programą, ne tik vaikams, nepamiršti bus ir suaugusieji – mamos, tėčiai bei seneliai.

Veiklų erdvėje visą šeštadienį veiks batutai, karuselės ir įvairių rankdarbių dirbtuvėlės. Čia pat ky­lan­tys mui­lo bur­bu­lai leis džiaug­tis ste­buk­lin­ga bur­bu­lų ma­gi­ja, greta vyks ir mini golfo turnyrai bei kiti žaidimai, skirti visai šeimai.

Teatro mė­gė­jai taip pat ne­tu­rės ka­da nuo­bo­džiau­ti, vidurdienį vaikai galės stebėti spektaklį „Skabančios miško istorijos“. Kiek vėliau, 20 val., dvaro Menų inkubatoriaus scenoje pasirodys ir visai šeimai skirto roko spektaklio „Odė gyvenimui. Žygimanto Augusto kita gyvenimo pusė“ aktoriai.

Šeimų šventė ir muziejų naktis Raudondvario dvare / KRS nuotr.

Šeštadienį Raudondvario dvarą apjuosiančioje šven­tė­je tiek ma­žuo­sius, tiek di­džiuo­sius džiu­gins ir gyvo garso koncertai. Į sceną žengs visiems puikiai pažįstamos grupės – „Žemaitukai“ ir „16Hz“.

Įprastai šei­mų šven­tes su­nku įsi­vaiz­duo­ti ir be maisto, tad išalkti tikrai neteks – dvaro parko sode 16 val. vyks įvairios maisto degustacijos.

Na, o po in­ten­sy­vios pra­mo­gų ir at­rak­ci­jų die­nos vi­si šven­tės lan­ky­to­jai bus kvie­čia­mi į Muziejų naktį.

Raudondvario pilyje įsikūręs Kauno rajono muziejus duris lankytojams atvers neįprastu metu, išnaudos šį laiką kurti ryšį su bendruomenėmis ir įtrauks į muziejų veiklas.

Ne­mo­ka­mos ir vi­są die­ną vyk­sian­čios šei­mų šven­tės pra­džia – 12 val.

Daugiau informacijos apie renginį čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA