Purienų gatvėje sulaikytas neblaivus eismo įvykį sukėlęs vyras bandė susižaloti: prireikė medikų | Kas vyksta Kaune

Purienų gatvėje sulaikytas neblaivus eismo įvykį sukėlęs vyras bandė susižaloti: prireikė medikų

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Kaune, Purienų gatvėje, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) pareigūnų sulaikytas neblaivus automobilį vairavęs, eismo įvykį sukėlęs ir iš įvykio vietos pasišalinęs vyras. Negana to, vyras tarnybinio automobilio sulaikymo patalpoje bandė susižaloti.

Naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai vėlų šeštadienio vakarą pranešė, jog Purienų gatvėje pastebėjo sujudimą – policijos automobilis pasivijo ir sulaikė girtą vairuotoją.

„Pasodino į policijos automobilio galą. Prieš kurį laiką ištraukė iš galo be jokių gyvybės ženklų. Žmogus gaivinamas, kol atvažiavo greitosios automobilis.

Spėjame, kad vairuotojas iš Purienų gatvėje esančio baro. Gana dažnai matydavome panašios markės automobilį pastatytą šalia. Matyt, tai buvo jau ne pirmas neblaivus pasivažinėjimas“, – vaizdais ir informacija apie pastebėtą situaciją dalijosi kaunietė.

Kitas naujienų portalo skaitytojas taip pat pranešė ir detalizavo veiksmą Purienų gatvėje. Anot jo, policija neblaivų už vairo asmenį sulaikė apie 21 valandą.

STOP kadrai iš skaitytojos vaizdo įrašų / „Kas vyksta Kaune“ montažas

„Prieš tai kažkur Nuokalnės gatvėje sukėlė eismo įvykį. Jam po kurio laiko buvo iškviesta greitoji, nes sulaikymo patalpoje jam pasidarė bloga. Kol atvyko greitoji medicinos pagalba (GMP), jam darė širdies masažą“, – situaciją detalizavo vyras.

Kaip praneša Kauno AVPK, liepos 23 d. apie 0.00 val. Kaune, Purienų g., sulaikytas neblaivus (0,87 prom.) automobilį vairavęs, eismo įvykį sukėlęs ir iš eismo įvykio vietos pasišalinęs vyras (gim. 1976 m.).

„Tarnybinio automobilio „VW Transporter“ sulaikymo patalpoje už KET pažeidimą sulaikytas vyras bandė susižaloti. Kauno AVPK pareigūnai nedelsiant atliko asmens gaivinimą bei atsiradus pulsui ir kvėpavimui, pastarąjį perdavė medikams. Vyras paguldytas į ligoninę stebėjimui“, – praneša Kauno AVPK.

Apie šį įvykį pranešusi kaunietė svarstė, jog vyras galėjo būti grįžęs iš šalia esančio baro. Ji mintyje turėjo liūdnai pagarsėjusį Purienų gatvėje esantį barą, dėl kurio kauniečiai jau ne vienerius metus beveik kiekvieną dieną mato apgirtusius ir neadekvačiai besielgiančius asmenis, kurie čia lankosi.

Šįkart kaunietė pastebi, jog vėl buvo girdėti triukšmas, keiksmai. Ji pamini, jog šalia yra mokykla, darželiai, mažamečiai asmenys, kurie tokius nuolatinius vaizdus taip pat mato. Kaip teigia moteris, gyventojai jau ne vienerius metus kovoja su baro keliamu triukšmu, negražiais vaizdais – šlapinamasi prie pat gatvės ant medžių, girti asmenys guli ant šaligatvio ir panašiai.

„Prieš maždaug metus buvo nemažai straipsnių spaudoje apie būtent šį barą, buvo užpulta žurnalistė, išvadinta negražiais žodžiais. Pagalvokite, ar norėtumėte, kad jūsų vaikai eitų pro šalį po pamokų ir matytų tokius vaizdus, girdėtų keiksmus?“ – retoriškai klausė portalo skaitytoja ir dalijosi vaizdo įrašu iš anksčiau girdėto triukšmo po ką tik bare vykusių muštynių.

Kur kreiptis emocinės (psichologinės) pagalbos

Emocinės pagalbos tarnyba Kontaktai
„Jaunimo linija“ 8 800 28888
(visą parą)
www.jaunimolinija.lt
„Vaikų linija“ 116 111
Kasdien 11:00 - 23:00
www.vaikulinija.lt
„Linija Doverija“
paaugliams ir jaunimui
(parama teikiama rusų kalba)
8 800 77277
II - VI 16:00 - 20:00
(išskyrus valstybės švenčių dienas)
„Pagalbos linija moterims“ 8 800 66366
(visą parą)
pagalba@moteriai.lt
„Vilties linija“ suaugusiems 116 123
(visą parą)
www.viltieslinija.lt
vilties.linija@gmail.com
​„Tu ne vienas“ pagalbos linija www.tunevienas.lt
„Sidabrinė linija“
draugystė, bendravimas ir pagalba telefonu garbaus amžiaus žmonėms
8 800 80020
Darbo dienomis 8:00 - 20:00
www.sidabrinelinija.lt
pasikalbekime@sidabrinelinija.lt
Krizinio nėštumo centras
Nemokama pagalba teikiama gyvai, telefonu, internetu. Priklausomai nuo pagalbos poreikio, pagalbą teikia šie specialistai: psichologai, teisininkai, socialiniai darbuotojai, ginekologai, dulos, žindymo specialistės.
Pagalba galima visoje Lietuvoje.
+370 603 57912
Darbo dienomis 09:00 - 17:00
www.neplanuotasnestumas.lt
pagalba@neplanuotasnestumas.lt
Krizių įveikimo centras
Skubi, nemokama ir anonimiška psichologinė pagalba išgyvenantiems psichologinę krizę.
+370 640 51555
Darbo dienomis 16:00 - 20:00
Šeštadieniais 12:00 - 16:00
www.krizesiveikimas.lt
info@krizesiveikimas.lt
Facebook Messenger
Skype susirašinėjimas
Skype skambutis
Mobilioji psichologinių krizių įveikimo komanda
Nemokama pagalba organizacijoms ir šeimoms, įvykus kriziniams atvejams (po savižudybės, žmogaus mirties, dingimo, avarijų ir t.t.). Konsultuoja įmonių vadovybes gyvai ar nuotoliu.
1815
kriziukomanda.lt
Programėlė „Pagalba Sau“ ne tik padeda stebėti savo būseną, bet ir suteikia informaciją, kur kreiptis ar nukreipti kitą, prireikus pagalbos.
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA