Į liūdnai pagarsėjusį Kalniečių barą vėl lėkė pareigūnai, numatytas ir dažnesnis patruliavimas | Kas vyksta Kaune

Į liūdnai pagarsėjusį Kalniečių barą vėl lėkė pareigūnai, numatytas ir dažnesnis patruliavimas

/ Skaitytojo Kęsto nuotr.

Liūdnai pagarsėjęs baras ir vėl liūdina aplinkinius gyventojus. Čia netrūksta triukšmo ir specialiųjų tarnybų apsilankymų. Policija imsis papildomų priemonių, jog šioje gatvėje būtų ramu.

„Ketvirtadienį vakare, apie 21 valandą, įvyko eilinis konfliktas liūdnai pagarsėjusiame bare Purienų 6. Apsauga jį surakino ir policijos laukė apie valandą laiko, kol jie laukė, jis toliau rėkavo ir svaidėsi grasinimais. Mes norime ramiai gyventi savo gatvėje!“, – rašė apie dar vieną incidentą kaunietis Kęstas.

Anot pareigūnų, problemos su šiuo vyriškiu didelės nebūta, esą pažeidimas neužfiksuotas, o vyrui suteikta socialinė pagalba.

„Rugpjūčio 11 d. apie 20.55 val. gautas pranešimas, jog Kaune, Purienų g., viešoje vietoje, triukšmauja vyras. Nuvykus į įvykio vietą pareigūnai pažeidimo neužfiksavo, o vyrui (g. 1982 m.), dėl kurio kreiptasi – suteikta socialinė pagalba.

Policijos pareigūnams ši vieta žinoma, šioje gatvėje numatytas prevencinis patruliavimas“, – teigė Kauno AVPK komunikacijos poskyrio atstovai.

Primename, kad dėl šio baro skundėsi jau ne vieni kauniečiai, kurie beveik kiekvieną dieną mato apgirtusius ir neadekvačius asmenis, kurie lankosi šiame bare.

Apie barą ne kokių atsiliepimų gauta jau pernai metais, kai čia užfiksuoti ant žolės gulintys girti asmenys. Anot skaitytojų, tokie vaizdai matomi kasdien.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA