Neapsikentė vaizdo pro langą: kasdien taip | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Neapsikentė vaizdo pro langą: kasdien taip

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Sekmadienio pavakarę kaunietis įamžino ant žemės gulintį vyrą, tačiau Purienų gatvė gyventojų toks vaizdas nė kiek nestebina – neblaivūs asmenys čia „voliojasi” neva kasdien.

„Kasdieninis vaizdelis Purienų gatvėje 6, prie baro”, – nuotrauką komentuoja skaitytojas.

Pasiteiravus, galbūt vyrui sušlubavo sveikata, kaunietis nė kiek neabejoja, kad asmuo girtas. „Girtas jis. Miega. Čia kasdien tokie vaizdai”.

Jo teigimu, viešoji erdvė, tai vienintelis būdas sugėdinti ir Kalniečiuose veikiantį barą, ir jame besilankančius piliečius.

Vėliau kaunietis tą patį asmenį užfiksavo tolėliau nuo baro.

„Tas pats girtuoklis tik jau su kelnėm. Atvykus policija pasiėmė, nes griūdamas apdaužė foto „Renault”, – komentavo skaitytojas.

Remiantis Administracinių nusižengimų kodeksu, neblaivaus asmens pasirodymas viešosiose vietose įžeidžiant žmogaus orumą ir dorovę užtraukia baudą nuo 20 iki 100 eurų.

4
1
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.