Pamačiusi užrašą Palangos J. Basanavičiaus gatvėje kaunietė pasipiktino: čia tai jau yra virš visko | Kas vyksta Kaune

Pamačiusi užrašą Palangos J. Basanavičiaus gatvėje kaunietė pasipiktino: čia tai jau yra virš visko

delfi.lt / Justina Asakavičiūtė 2023/07/04 20:34
Pamačiusi užrašą Palangos J. Basanavičiaus gatvėje kaunietė pasipiktino: čia tai jau yra virš visko / J. Asakavičiūtės nuotr.

Kaunietė Evelina į redakciją kreipėsi pasipiktinusi dėl pamatyto užrašo vienos iš parduotuvių Palangos Basanavičiaus gatvėje vitrinų. Maža iškaba lange skelbė, jog nuotrauka su čia parduodama skrybėle atsieis tris eurus.

„Tam raštely parašyta, kad nuotraukos su skrybėle kaina – 3 Eur. Suprasčiau, jei čia būtų koks eksponatas, muziejaus relikvija, bent kažkuo išskirtinė skrybėlė. Arba, jei daiktas būtų trapus ir lūžtantis, kurį kažkas nuolat iminėtų su rizika sulaužyti. Bet dabar… Čia yra absoliučiai paprastos skrybėlės, kaip kiekvienoj parduotuvėj ar turguj.

Už nuotrauką su ja paprašyti pinigų… Tai gal aš noriu pasimatuoti ir vyrui nusiųsti pasitart prieš pirkdama ar šiaip. Nesuvokiu tokių nesąmonių, bet čia tai jau yra virš visko“, – susierzinimo neslėpė Evelina.

Moters įsitikinimu, toks parduotuvės sprendimas ne tik atrodo keistai, bet ir atbaido – net ir tuos potencialius pirkėjus, kurie galbūt pasimatuotų skrybėles, o vėliau jas nusipirktų.

Pamačiusi užrašą Palangos J. Basanavičiaus gatvėje kaunietė pasipiktino: čia tai jau yra virš visko / J. Asakavičiūtės nuotr.

„Mes dar kalbam apie tai, ar stalo vandenį kavinėse duoti ar neduoti nemokamai, o čia va, prašom, nusifotografavai su kepure ir mokėk. Gerai, kad dar už įėjimą į parduotuvę ir oro įkvėpimą viduje nereikia mokėti“.

Evelinai patikslinus vietą, kur yra keistasis užmokesčio raštelis, liepos 1 d. nuėjome patikrinti. Užrašas iš tiesų puikavosi ant parduotuvės lango. Negana to, iš tolo bandant tai įamžinti, lauke stovėjusi parduotuvės pardavėja mandagiai pasakė, kad fotografuoti skrybėlių negalima.

Taigi, kaip paaiškėjo, parduotuvės užmojis yra ne tik užkardyti nuotraukas su skrybėlėmis, bet ir apskritai jas turėti nuotraukos viešoje vietoje fone.

Parduotuvės pardavėjos paprašyta pasidalinti kontaktais šios prekybos vietos vadovo, tačiau nurodytu numeriu susisiekti taip ir nepavyko.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA