Praneša kauniečiai: eismas Tunelio gatve visiškai užblokuotas | Kas vyksta Kaune

Praneša kauniečiai: eismas Tunelio gatve visiškai užblokuotas dar papildyta

Avarija Tunelio g. / Skaitytojo nuotr.

Penktadienį miesto centro link važiuojantys kauniečiai įstrigo spūstyje. Pranešama, kad Tunelio gatvė nepravažiuojama dėl eismo įvykio.

„Tunelio g. leidžiantis žemyn (realiai iškart už šviesoforo) 3-4 automobilių avarija. Eismas pilnai blokuotas, rinkitės kitą maršrutą, nes viskas stovi, nepravažiuojama“, – penktadienį 08.50 val. praneša „Kas vyksta Kaune“ grupėje.

Netrukus paviešinta ir eismo įvykio nuotrauka, kur matosi dviejų automobilių susidūrimas. „Tunelio g. link centro. Abi juostos.“

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) budintis pareigūnas, pranešime buvo nurodyta, kad Tunelio g. susidūrė du lengvieji automobiliai.

„Daugiau duomenų kol kas neturime, vykstame į įvykio vietą, tada bus tikslinamas į eismo įvykį patekusių automobilių skaičius“, – pridūrė jis.

Papildyta 09.19 val.

Kaunietė informuoja, kad Tunelio g. kalnu paprasčiau leistis pėsčiomis.

Tunelio gatvė / Skaitytojos nuotr.

Papildyta 09.27 val.

Kauno apskr. VPK Komunikacijos poskyrio vyriausiosios specialistės Redos Zarauskienės pirminiais duomenimis, Tunelio g. susidūrė du automobiliai – „Renault“ ir „Škoda“.

Apie sužalotus asmenis informacijos kol kas nėra, tačiau kauniečių paviešintose nuotraukose matyti ir atskubėjęs Greitosios medicinos pagalbos ekipažas.

Avarija Tunelio g. / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Papildyta 09.57 val.

R. Zarauskienės patikslintais duomenimis, eismo įvykio metu nukentėjo 1991 metais gimęs „Škodos“ vairuotojas, jis dėl patirtų sužalojimų pristatytas į gydymo įstaigą.

1986 metais gimęs „Renault“ vairuotojas, pirminiais duomenimis, nenukentėjo. Abu vairuotojai buvo blaivūs.

Anot R. Zarauskienės, transporto priemonių eismas Tunelio g. vis dar uždarytas.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA