Iš pareigų traukiasi žemės ūkio viceministras P. Astrauskas – Kas vyksta Kaune

Iš pareigų traukiasi žemės ūkio viceministras P. Astrauskas

Žemės ūkio viceministras Paulius Astrauskas paskelbė, kad dėl asmeninių priežasčių atsisako užimamų pareigų. Jis planuoja toliau tęsti savo veiklą žemės ūkio versle ir baigti doktorantūros studijas Lietuvos agrarinių ir miškų mokslų centre.

Žemės ūkio ministras Kęstutis Navickas dėkoja P. Astrauskui už nuoširdų, profesionalų darbą bei linki ir toliau savo veikla prisidėti prie šalies žemės ūkio ir ūkininkų gerovės.

„Per pusantrų metų darbo ministro politinėje komandoje gavau išskirtinės ir įdomios patirties. Praėję metai buvo intensyvūs ir kupini iššūkių: kartu su komanda įveikėme COVID-19 pandemijos padarinius, vėliau susidūrėme su sunkumais, kuriuos patyrė Lietuvos žemdirbiai dėl karo Ukrainoje. Esu ypač patenkintas, kad turėjau galimybę prisidėti prie svarbiausio žemdirbiams dokumento – Strateginio plano – parengimo“, – Žemės ūkio ministerijos pranešime žiniasklaidai sako P. Astrauskas.

Žemės ūkio viceministras dėkoja žemės ūkio ministrui Kęstučiui Navickui, jo politinei komandai bei ministerijos specialistams už jų bendradarbiavimą ir konstruktyvumą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA